Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Δυσκολεύτηκε η Αυγέρη να πεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «παραμένει κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό», και εφήυρε ανύπαρκτες απώλειες της Ν.Δ.


 

Δεν μπορούσε να παραδεχτεί στεγνά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αναγκάστηκε να πεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «παραμένει κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό» μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών προσθέτοντας όμως ανύπαρκτη διαπίστωση «αλλά και με μεγάλες απώλειες στα επιμέρους σημεία» 

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, παραμυθιάζεται μόνη της και προσπαθεί να εξαπατήσει και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας δήθεν ότι η Ν.Δ. έχει απώλειες.

Για να δικαιολογήσει την δήθεν εκτίμηση για «απώλειες» όσον αφορά τον πρωθυπουργό, η κυρία Αυγέρη είπε στο ΟΡΕΝ ότι «δεν αναφέρομαι μόνο στις περιφέρειες αλλά και στον δήμο Αθήνας και τον δήμο Θεσσαλονίκης».

Προσπάθησε να σώσει και τον Κασσελάκη, λέγοντας ότι «το αποτέλεσμα δεν το χρεώνεται ο Στέφανος Κασσελάκης, ωστόσο ο νέος πρόεδρος είχε την πολιτική γενναιότητα και να πει ότι χρειάζεται ανασυγκρότηση».

«Αυτή είναι η αποστολή μας. Να μην περάσει χωρίς αξιοποίηση καμία πολιτική στιγμή για να πετύχουμε νίκες υπέρ της κοινωνίας και αναφέρομαι στην περίπτωση της Θεσσαλίας» πρόσθεσε η κυρία Αυγέρη, γελώντας για ακόμα μία φορά ο κόσμος μαζί της.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου