Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παίζουν το παιχνίδι Κασσελάκη να εκφοβίσει δημοσιογράφους και ακύρωσαν εμφανίσεις στον ΣΚΑΪ


 


Προσπάθεια να εκφοβίσει δημοσιογράφους σε όλα τα κανάλια ο Κασσελάκης, για να προσέχουν τι λένε γιατί έτσι και το εκλάβει ως ομοφοβικό θα βρουν το μπελά τους.

Το μόνο που έμεινε στον Στέφανο Κασσελάκη για να τον ακούν χωρίς να γελάνε, είναι να παίζει το στημένο ομοφοβικό παιχνίδι για να αποπροσανατολίζει από την ανικανότητα του και την προκλητικότητα του.

Να μποϊκοτάρουν τη σημερινή εκλογική βραδιά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ αποφάσισαν οι βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετά τον δήθεν σάλο για το ομοφοβικό σχόλιο του Γιώργου Αυτιά προς τον Στέφανο Κασσελάκη, που ο Κασσελάκης το έκανε ομοφοβικό γιατί εξυπηρετεί το αφήγημα του.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ακύρωσαν τις  τηλεοπτικές εμφανίσεις τους στα πάνελ για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση τους προς τον Πρόεδρο του κόμματος, και παίζοντας ξεκάθαρα το παιχνίδι ενός ακατάλληλου και φαιδρού αλεξιπτωτιστή που ήρθε για διακοπές και έγινε πρώτο νούμερο στον θίασο ΣΥΡΙΖΑ.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου