Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Κενός πολιτικού λόγου, γελοίος καθημερινά, παίζει το ομοφοβικό παιχνίδι και κάνει υποδείξεις να απολυθούν δημοσιογράφοι

 



Είναι αλήθεια ότι ο Αυτίας δεν είναι για όλους, έχει το κοινό του, αυτοθαυμάζεται, είναι ο καλύτερος όπως λέει, έχει τους καλύτερους καλεσμένους, και άλλα πολλά που μας εκνευρίζουν, αλλά δεν θα έκανε ποτέ ομοφοβικό σχόλιο γιατί είναι ευγενής ανθρώπος.

Από την άλλη, ένας Στέφανος Κασσελάκης. νούμερο σε όλα του που σε κάθε του εμφάνιση κάνει StandUp comedy, κενός πολιτικού λόγου, υπερβολικός σε όλα, με κακούς συμβούλους, χάνει κάθε μέρα.

Κάποιος του είπε ότι όταν στριμώχνεται και γελάει ο κόσμος μαζί του να παίζει το ομοφοβικό παιχνίδι για να ασχολούνται μαζί του, υπάρχει δεν υπάρχει λόγος.

Ένα σχόλιο του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του στον ΣΚΑΙ προκάλεσε την στημένη σφοδρή αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη μέσω Twitter, καθώς προφανώς το έκρινε ως ομοφοβικό, γιατί έτσι του είπαν να πεί.

Επειδή όμως το έκανε σε λάθος δημοσιογράφο, αυτή η ανακοίνωση Κασσελάκη γύρισε αρνητικά επάνω του.

Αναφερόμενος στην επικείμενη στρατιωτική θητεία του κ. Κασσελάκη, ο Αυτιάς άφησε ένα υπονοούμενο με αφορμή την ύπαρξη γυμναστηρίου στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί ο κ. Κασσελάκης, προκειμένου να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, και το είπε ξεκάθαρα όπως κατάλαβαν όλοι γιατί πάντα όταν πήγαινε γυμναστήριο είχε μιά κάμερα πίσω του και ειδικά το προσωπικό του συνεργείο.

Το φαιδρότερο και χυδαιότερο που έκανε ο Κασσελάκης στην ανακοίνωση του, είναι να κάνει υποδείξεις στον ΣΚΑΙ να απολύσει τον δημοσιογράφο, γιατί αυτό εξυπηρετούσε το αφήγημα του.

«Στη Θήβα, δε, υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους, τους νεοσύλλεκτους και πολύ καλά το έχουν κάνει, όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι όταν πάει ο κ. Κασσελάκης» ανέφερε ο Αυτιάς, με τον Κασσελάκη να απαντά σε ανάρτησή του πως «οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα».

Παράλληλα χωρίς να υπάρχει ομοφοβικό σχόλιο, κάλεσε το κανάλι του Φαλήρου «να ξεριζώσει την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του».

Η ανάρτηση του φαιδρού Κασσελάκη:

Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους. Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του.

Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων; «Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;».

Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.

Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του. Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας.

Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου