Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Γελάει ο κόσμος με τον ψεκασμένο Βελόπουλο - Φταίει ο Μητσοτάκης που παρευρέθηκε στην έναρξη των Ο.Α. για την εικόνα της τελετής

 



Δυστυχώς έχουμε πολλά προκλητικά νούμερα στην βουλή, που τα πληρώνουμε για να ακούμε ότι βλακεία, πρόκληση, αθλιότητα, απάτη μας σερβίρουν.

Ο Βελόπουλος μετά την προκλητική στήριξη του στον ακροαριστερού τραμπούκο Πάυλο Πολάκη, είπε να συνεχίσει να προκαλεί σοβαρούς ανθρώπους, ρίχνοντας την ευθύνη για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι που δεν του άρεσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη που παρευρέθηκε, και γελάει και πάλι κόσμος μαζί του.

Ο ψεκασμένος και προκλητικός Βελόπουλος, και να μην ξεχνάμε ο θεραπευτής της φαλάκρας, του κορονοιού και φυσικά ο κάτοχος των επιστολών του Ιησού, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το θέαμα, και λίγο πολύ έριξε ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέαμα της τελετής έναρξης, καθώς σύμφωνα με το πολιτικό νούμερο Βελόπουλο, ο ίδιος το νομιμοποίησε με την παρουσία του! 

Δηλαδή θα έπρεπε ο πρωθυπουργό, ένας ηγέτης χώρας να κάνει μουτσουτσούνια και να αποχωρήσει μόνος του, ανάμεσα σε δεκάδες ηγέτες για να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο με τη σύμμαχο Γαλλία επειδή δεν άρεσαν τα θεατρικά της έναρξης στον ψεκασμένο Κυριάκο Βελόπουλο, που δεν θα δίσταζε να ξεφτιλίζει την χώρα εάν σε ένα φανταστικό μέλλον ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός. 

Ευτυχώς για χώρα μας δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό, την Ελλάδα μας την εκπροσωπούν σοβαροί ηγέτες και όχι Βελόπουλοι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου