Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κασσελάκης δέσμευσε τον ΣΥΡΙΖΑ με δάνειο 250.000€ για να μην τον στείλουν από πρόεδρο

 



Ήθελαν να σώσουν την χώρα και την οικονομία της, μας έριξαν στα βράχια, ευτυχώς συνήλθαμε από την ζημιά με την βοήθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και αυτοί δεν μπορούν να συγκροτήσουν τα οικονομικά του κόμματος τους.

Εννοείται ότι από εδώ και στο εξής, κάθε αντίδραση, κάθε αγανάκτηση συριζαίου θα αντιμετωπίζεται με το, "δώσε μου πρώτα αυτά που μου χρωστάς", η "εάν δεν ήμουν εγώ θα είχατε τελειώσει" και ας μην έχει πολιτικό μέλλον ο Κασσελάκης 

Σε δανεισμό του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Κασσελάκης από τον προσωπικό του λογαριασμό. Τα ταμειακά διαθέσιμα του κόμματος είναι σε άθλια κατάσταση κι αυτή η κίνηση κρίθηκε όπως λένε από το προεδρικό περιβάλλον επιβεβλημένη προκειμένου να συμπληρωθεί η μισθοδοσία και το δώρο Χριστουγέννων στα κομματικά μέσα ενημέρωσης της Κουμουνδούρου.

Αυτή η πονηρή για εμάς κίνηση και είναι ξεκάθαρο αυτό, είναι για να μην υπάρξει αμφισβήτηση του Κασσελάκη στο μέλλον, και γιαυτό δάνεισε στον ΣΥΡΙΖΑ ένα αρκετά μεγάλο ποσό 250.000 ευρώ, προκειμένου να πληρωθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες του κόμματος και να μην κλείσει το 2023 με αρνητικό πρόσημο. 

Η ελληνική νομοθεσία δεν επιτρέπει δωρεά πάνω από 20.000 ευρώ, κάτι που ήξερε ο Κασσελάκης και όσοι τον υποστηρίζουν και έτσι έγινε δάνειο για να τους κρατάει από τα .................. για καιρό. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου