Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

ΚΤΗΝΗ στον Λόφο Σκουζέ είχαν αφήσει δύο ντόμπερμαν να αργοπεθαίνουν σε μπαλκόνι

 


Δεν είναι τα μόνο κατοικίδια που ζουν σε άθλιες συνθήκες με τους "κηδεμόνες" τους να αδιαφορούν και να δείχνουν εγκληματική συμπεριφορά!!

Η τελευταία καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας αφορά δύο ντόπερμαν που ζουν υποσιτισμένα και μέσα στη βρωμιά σε ένα διαμέρισμα στο Λόφο Σκουζέ, όπου τους έχουν αφήσει όχι άνθρωποι αλλά ΚΤΗΝΗ.

Η κατάσταση αυτή σύμφωνα με την καταγγελία διαρκεί εδώ και μήνες. Μάλιστα, το μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας που έκανε επωνύμως την καταγγελία στην αστυνομία και το υγειονομικό, λέει με απόγνωση ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, μέχρι σήμερα και ζητά τη βοήθεια όλων όσοι μπορούν να βοηθήσουν.

Το θέμα όπως έχουμε πληροφορηθεί έχει τακτοποιηθεί και τα σκυλάκια έχουν απομακρυνθεί από τα ΚΤΗΝΗ κηδεμόνες τους, αλλά θα πρέπει να γίνει και έρευνα για την αμέλεια που έδειξε το αστυνομικό τμήμα που απευθύνθηκαν οι καταγγέλοντες και γιατί οι αστυνομικοί δεν ανταποκρίθηκαν αμέσως αντιδρώντας μετά από μήνες!!!

-0:29
HD
Πατήστε για να το παρακολουθήσετε στο Facebook
app-facebook
Facebook Watch
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Falexios.kotsoris%2Fvideos%2F1547362085998956%2F%3Fidorvanity%3D1686701494886752%26ref%3Dembed_video&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
Αντιγραφή
Μάθετε περισσότερα για την ενσωμάτωση βίντεο στο Facebook στον ιστότοπο για προγραμματιστές.
Κώδικας ενσωμάτωσης
Κοινοποίηση

Παρακαλώ πολύ το θέμα έχει τακτοποιηθεί τα σκυλάκια έχουν απομακρυνθεί από το περιβάλλον η αστυνομία και ο δήμος έχουν τα σκυλιά και τα φροντίζουν δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο ευχαριστώ και πάλι για την άμεση ανταπόκριση!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου