Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Καραγκιοζιλίκια με λουλούδια και επικίνδυνα βεγγαλικά στην Λακωνία για κάποιον τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη

 


Μέσα από ένα απίστευτο καραγκιοζιλίκι, και με αναμμένα μέσω καύσωνα δεκάδες βεγγαλικά, μάθαμε ότι υπάρχει και ένας τραγουδιστής ονόματι Γιώργος Βελισσάρης.

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσαν τα πλάνα από πανηγύρι στο Γεράκι Λακωνίας και τον τρόπο με τον οποίο υποδέχθηκαν τον τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη, που δεν τον γνωρίζουμε αν και κάποιοι τον γνώριζαν όπως είδαμε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο κάποιοι από τους παριστάμενους σκέφτηκαν να κάνουν τσίρκο το πανηγύρι, ότι ο καλύτερος τρόπος ήταν να φέρουν ένα κλάρκ και να αδειάσουν 100 κιλά γαρύφαλα στον τραγουδιστή.



Σας ευχαριστούμε πολύ έγραψε ο Γιώργος Βελισσάρης σε ανάρτησή του στο Instagram προσθέτοντας και ένα βίντεο με τον χαμό από βεγγαλικά σε ένα από τα τραγούδια του.

Τόσο το καραγκιοζιλίκι αυτό, όσο και τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα που χρησιμοποιήθηκαν προκάλεσαν αρκετά σχόλια στο Χ με άλλους να αποδοκιμάζουν τη «βροχή» από γαρύφαλλά και άλλους να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν με τέτοιες καιρικές συνθήκες για εκδήλωση πυρκαγιάς ορισμένοι να ανάβουν βεγγαλικά και καπνογόνα, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο και ανεύθυνο.
















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου