Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Προκλητικός και αναίσθητος ο Πολάκης μετά το κράξιμο που έφαγε από τον Ευρωπαίο επίτροπο υγείας


Ο Πολάκης αντί να προβληματιστεί για την άθλια συμπεριφορά του και να ζητήσει συγνώμη απαντά στον Επίτροπο Υγείας, Βιτένις Αντριουκαΐτις «Το τσιγάρο θα το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγώ».

Και το χειρότερο είναι ότι ο Πολάκης νόμιζε ότι του είπε ο Επίτροπος να κόψει το τσιγάρο, ενώ αντίθετα αυτό που είπε είναι να μην καπνίζει σε δημόσιους χώρους ειδικά όταν υπάρχει και εν ενεργεία αντικαπνιστικός νόμος που ο Πολάκης έχει γραμμένο.

Ο Επίτροπος Υγείας, Βιτένις Αντριουκαΐτις, την Τρίτη εξοργισμένος, σχολίασε την φωτογραφία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας να καπνίζει σε συνέντευξη Τύπου.

Αντί συγνώμης ο Πολάκης με θράσος «συμβουλεύει» τον Επίτροπο να «μάθει πριν μιλήσει» και υπογράφει την ανάρτηση του με τη φράση «ΟΚ GUY???»




Παυλος Πολακης
11 ώρες πριν
Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις :
-Αυτος ο"τύπος" κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρονια με πιο σοβαρά πράγματα στο χωρο της υγείας απο το τςιγαρο .Μαθε πριν μιλήσεις !!!
-Ειναι ψέμματα πως δεν φορούσε κανεις γραβάτα οταν ήρθατε στο Υπουργειο.Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε .Εγω δεν φοράω .Οι γραβατωμένοι που πέρασαν απο δω χρεωκοπησαν τη χώρα μας .Αυτους πολεμάμε .Μαθε πριν μιλήσεις !!
-το τσιγάρο θα το κόψω οταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγω (δεν αργεί η απόφαση ,αλλα...
Δείτε περισσότερα


CAPITAL.GR
Σκληρή γλώσσα του Λιθουανού Βιτένις Αντριουκαΐτις για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου