Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Συνελήφθη στη Γλυφάδα το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα για διακίνηση κοκαΐνης

 


Στα χέρια της Αστυνομίας για διακίνηση κοκαΐνης, έπεσε το μοντελο Αφροδίτη Μπάρμπα που έγινε γνωστή απο τις τηλεοπτικές εμφανίσεις στο GNTM2. 

Η 31χρονη, συνελήφθη μετά απο μπλόκο της ομαδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας, όπου κάτω απο το κάθισμα του Range Rover που οδηγούσε βρέθηκαν 35 γραμμαρια κοκαϊνης σε φιξάκια με αποτελέσμα να οδηγηθεί στο Τμήμα της Γλυφάδας. 

Σε βάρος της σχηματίστηκε κακουργηματική δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, το τζιπ κατασχέθηκε ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η δράστης επέβαινε σε ενα Range Rover όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τη σταμάτησαν για έλεγχο στη Λαμπράκη. Εκείνη ακινητοποίησε το όχημα και βγήκε έξω. Τότε έκπληκτοι οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ διαπίστωσαν οτι κάτω από το κάθισμα έκρυβε τα φιξάκια με τα 35 γραμμάρια κόκας. Αμέσως της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Τμήμα.

Το μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ισχυρίστηκε οτι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν κάτω απο το κάθισμα του τζιπ το οποίο ειναι ιδιοκτησίας της. 

Όμως δεν έπεισε και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος της κακουργηματική δικογραφία για διακίνηση. Σίγουρα η υπόθεση έχει πολύ ψωμί και για το ποιοι κρύβονται από πίσω.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε λάβει μέρος στο GNTM2 . Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy», ωστόσο μετά είχε διακόψει για λίγο την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης.



Όπως η ίδια έχει ισχυριστεί, πατέρας της κόρης της είναι ένας Άραβας. Η σχέση τους ωστόσο δεν προχώρησε γιατί εκείνος της φερόταν άσχημα, σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτικές εκπομπές.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου