Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Γεωργιάδης: Ο Πολάκης μου πρότεινε φάρμακο για άλογα και αγελάδες


 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον Παύλο Πολάκη με την ανακοίνωση του αμερικανικού οργανισμού τροφίμων και φαρμάκων.

«Υπενθυμίζω ότι ο Πολάκης δημοσίως ως γιατρός και πρώην Αν. Υπουργός Υγείας συνέστησε σε εμένα και ασφαλώς το διάβασαν και πολλοί άλλοι να πάρω ιβερμεκτίνη για τον COVID19» τονίζει ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας την ανακοίνωση του οργανισμού.



Όπως τονίζει σε ανακοίνωση του το FDA, η χορήγηση αυτού του φαρμάκου χωρίς λόγο ή προληπτικά απαγορεύεται. Η αγωγή για το συγκεκριμένο φάρμακο χορηγείται μόνο σε προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος και όταν υπάρχει κάποιο παράσιτο μέσα στο σώμα του ανθρώπου.

Επιπλέον όπως τονίζεται σ χρησιμοποιείται κυρίως ως φάρμακο σε ζώα όπως αγελάδες, άλογα κλπ.

Τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, ο Παύλος Πολάκης του είχε ευχηθεί περαστικά και τον είχε συμβουλεύσει αν τα συμπτώματα επιδεινωθούν, να πάρει ιβερμεκτίνη.

Περαστικά,αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα,πάρε ιβερμεκτινη....
Καλά μυαλά, στον αρχηγο σου και ολους σας!!!
ΥΓ .Να ελεγχθούν αυτοί που συνάντησες στο προεδρικό προχθές !!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Άδωνις Γεωργιάδης: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μπαίνει σε καραντίνα 27/07/2021 07:20 Ανέβασε πυρετό το βράδυ της Δευτέρας, ενώ To πρωί είχε βγει αρνητικός σε rapid test-  Θετικός στον κορωνοϊό τοπίστηκε o υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις. Γεωργιάδης."
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Πολιτική #TAGS: Κυριάκος Μητσοτάκης Κορωνοϊός Εμβόλιο για κορωνοϊό Μητσοτάκης: Δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση της επιστήμης -Ο κορωνοιός χτυπά πλέον μόνο τους ανεμβολίαστους Απόρρητο"
1,6 χιλ.
98
290


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου