Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Το μέλλον της χώρας και του ΣΥΡΙΖΑ κρέμεται από την ψήφο των Πακιστανών - Ομιλία Μπαλαούρα

 


Την περίοδο διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έδωσε παράνομα χαρτιά και ελληνοποίησε εκατοντάδες Πακιστανούς λαθρομετανάστες που ήταν παράνομα στην χώρα, με την υπόσχεση ότι θα τους ψηφίζουν πάντα.

Τώρα που βλέπουν ότι παρά τα όσοι λάσπη πετάνε και τις τραγωδίες η κυβέρνηση χάνει αλλά είναι σταθερά μπροστά, άρχισαν οι συγκεντρώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με Πακιστανούς και Ρομά με σκοπό την επιβίωση του Αλέξη Τσίπρα και να ξαναπέσει η χώρα στα χέρια της ακροαριστεράς.

Σε συγκέντρωση Πακιστανών στην Ηλεία όπου κατεβαίνει υποψήφιος βρέθηκε ο ακροαριστερός Συριζαίος Μάκης Μπαλαούρας και υποστηρικτής της 17Ν (θυμάστε την πρόκληση όταν είπε Οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου!), για να τους πεί ότι ως κυβέρνηση δεν πρόλαβαν να αλλάξουν όσα ήθελαν και να του απαντήσουν οι Πακιστανοί πως αυτοί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Με fake news που δεν ξέρουν οι Πακιστανοί ποιό είναι αλήθεια και ποιό ψέματα, αναφέρει ότι η κυβέρνηση κατάργησε το μεταρρυθμιστικό έργο της Αριστεράς και προειδοποιεί λέγοντας ψέματα και εξαπατώντας τους αλλοδαπούς πως η Ν.Δ θα τους διώξει για να φέρει άλλους με αεροπλάνα.

«Εμείς στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ» του απάντησαν οι χεσμένοι Πακιστανοί συγκεντρωμένοι.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου