Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Με 13χρόνια συνταξιούχο Συριζαίο πήγε ο Τσίπρας στην Λάρισα να στήσει σώου

 



Αλέξης Τσίπρας, ένας αποδεδειγμένα ξεφτιλισμένος πολιτικός απατεώνας που δεν διστάζει σε τίποτα, αρκεί να εξαπατήσει όσους περισσότερους μπορεί.

Σήμερα το σώου της ξεφτίλας είχε Λάρισα, και δεν έφτανε που ο απατεώνας αρχηγός της αντιπολίτευσης πήγε σε ένα κτίριο γιαπί που δεν λειτουργεί απο το 2019 για να δείξει ότι απο εκεί δήθεν ο σταθμάρχης έδινε εντολές, είχε μαζί του και ένα συνταξιούχο Συριζαίο τον Γιάννη Κολλάτο που έχει πάρει σύνταξη απο το 2010, και όχι κάποιον που εν ενεργεία που δουλεύει σήμερα στον ΟΣΕ, έστω και Συριζαίο.

Αυτό δείχνει ότι κανένας απο τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ, δεν ήθελε να συμμετέχει στο σώου ξεφτίλα του Αλέξη Τσίπρα, κανένας δεν τον παίρνει στα σοβαρά και τα καραγκιοζιλίκια του προσβάλουν την μνήμη των 57 θυμάτων.


Αντί λοιπόν να πάει στο διπλανό κτίριο που είναι ο πίνακας και απο εκεί έδινε ο σταθμάρχης τις εντολές, πήγε στο γιαπί γιατί απλά είναι ηλίθιος και δεν μπορεί να σκεφτεί σωστά ότι θα το καταλάβουν και θα τον κοροιδεύουν, όπως δεν μπορεί να καταλάβει ότι θα βρουν και τον συνταξιούχο και θα γίνει μεγαλύτερη ξεφτίλα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου