Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Συνεχίζει να ξεφτιλίζεται το ΠΑΣΟΚ στηριζόμενο σε παραπλανητικό δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ για τις υποκλοπές

 


Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ασχολείται με τις υποκλοπές, έχοντας ένα αρχηγό που τον παρακολουθούσαν, γνωρίζει γιατί κρύβεται ένα χρόνο χωρίς να μας λέει τον λόγο που τον παρακολουθούσαν.

Το θέμα είναι στην δικαιοσύνη, ασχολείται η δικαιοσύνη, το αναβαθμίζει η δικαιοσύνη, και αντί το ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη να κάνει αντιπολίτευση, ασχολείται μονοθεματικά να ασχολείται με τις παρακολουθήσεις και παραπλανητικά δημοσιεύματα.

Με αφορμή νέες δημοσιογραφικές "αποκαλύψεις" γύρω από την υπόθεση των υποκλοπών, το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του τονίζει πως εκτίθεται περισσότερο «το παρακράτος του Μαξίμου» και στηρίζεται σε δημοσίευμα της ΕΦΥΣΝ.

Το ΠΑΣΟΚ χωρίς ίχνος ντροπής και αδυναμίας ουσιαστικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως «οι σημερινές αποκαλύψεις που δημοσιεύονται στην ''Εφημερίδα των Συντακτών'' για τη νοσηρή υπόθεση των υποκλοπών αλλά και η επιβεβαίωση εκ μέρους του πρώην Ευρωπαίου Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου ότι είχε ενημερωθεί από τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κ. Μενουδάκο, ότι συγκαταλέγεται στους στόχους του predator, εκθέτει έτι περαιτέρω το παρακράτος του Μαξίμου. Συνεχίζουμε αταλάντευτα την προσπάθειά μας να πέσει άπλετο φως σε αυτήν την υπόθεση, που υπονομεύει τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου και τους θεσμούς», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Εάν είχε διαβάσει όμως σωστά και το είχε ψάξει θα έβλεπε πώς





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου