Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΞΕΦΤΙΛΑ Λιάγκα: Έπαιξαν ρεπορτάζ για το ενοίκιο και την θέα θάλασσα της κατοικίας του νεκρού Μπάλντοκ!


 

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι η πρώτη φορά που ξεφτιλίζεται στην Ελληνική τηλεόραση, αλλά να μην σέβεσαι ένα 31 παλικάρι που χάθηκε αφήνοντας ένα μικρό παιδάκι πίσω, αυτό δείχνει το πόσο φαιδρός και ξεφτίλας είσαι, χωρίς ίχνος ηθικής.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή του προκλητικού Γιώργου Λιάγκα έπαιξε ένα «ρεπορτάζ» του κώλου απο αυτά που φτιάχνει αυτή η εκπομπή, που παρουσίαζε την πλήρη αξία της οικίας που έμενε ο Μπάλντοκ ακόμα κι ανά τετραγωνικό, αδιαφορώντας για το ότι αυτός ο άνθρωπος μόλις έχει χάσει την ζωή του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ακριβώς πριν ο ξεφτίλας παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας ανέλυε με στόμφο το πόσο «ακριβό» είναι το σπίτι, καθώς και πόσο «φανταστική θέα στην αθηναϊκή ριβιέρα» έχει από τον πρώτο όροφο.

Και έδωσε αναλυτική αναφορά για την οικία όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ενημερώνοντας τους τηλεθεατές για το πόσα τετραγωνικά είναι, το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, τι λουλούδια έχει ο κήπος, πόσα μπάνια κι αν διαθέτει... κουφώματα αλουμινίου. 

Μιλάμε για τον ορισμό της ασέβειας, και του πάτου που έχει πιάσει ο παρουσιαστής! 



Φυσικά και τον έκραξαν στα  social κάνοντας τον ξεφτίλα για ακόμα μία φορά



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου