Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Ο ανθέλληνας Αρβανίτης προσπαθεί να οικειοποιηθεί τη δήλωση Μέτσολα για την Κύπρο


 

Με την δικαιολογημένη ρετσινιά του ανθέλληνα, επειδή έκανε, και κάνει τα πάντα για να κάνει ζημιά στην Ελλάδα, προσπαθεί να οικειοποιηθεί τη δήλωση Μέτσολα για την Κύπρο, με μία ντροπιαστική επιστολή του ευρωβουλευτή του κόμματος Κώστα Αρβανίτη, προκειμένου να καπηλευτεί το Κυπριακό.

Όπως ισχυρίζεται χωρίς ίχνος ντροπής και χωρίς να ντρέπεται «Ύστερα από πρωτοβουλία του ΑΚΕΛ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την επίσημη επιστολή που της απέστειλε ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης στις 10 Ιουλίου ως αντιπρόεδρος της Left και επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ΕΚ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Έλληνα ευρωβουλευτή, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα από το βήμα της ολομέλειας έκανε επίσημη αναφορά στη μαύρη επέτειο του πραξικοπήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή και κατοχή του νησιού».

Η κ. Μέτσολα τόνισε πως «η διχοτόμηση ενός ευρωπαϊκού κράτους μέλους δεν είναι κυπριακό αλλά ευρωπαϊκό ζήτημα. Η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι ολόκληρη όσο η Κύπρος είναι διχοτομημένη», και μετά απο αυτό το καραγκιοζιλίκι και ανθέλληνας του ΣΥΡΙΖΑ, έβγαλε το συμπέρασμα πως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αρβανίτη.

Στην επιστολή που της απέστειλε ο Έλληνας ευρωβουλευτής, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «είχα υπογραμμίσει πως "το κυπριακό ζήτημα είναι, πρώτα και κύρια, ένα διεθνές ζήτημα εισβολής και κατοχής" και πως "η μόνη βιώσιμη λύση για να επουλωθούν οι πληγές του κυπριακού λαού είναι η επανένωση του νησιού"».

«Πάντα μαζί με το ΑΚΕΛ, πάντα μαζί με τον κυπριακό λαό για τη δικαίωση» καταλήγει η ανακοίνωση του Αρβανίτη και γελάει ο κόσμος μαζί του στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ανακοίνωση του ανθέλληνα Αρβανίτη είναι προσβλητική για την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα, Μέτσολα, την οποία παρουσιάζει ως... ανιστόρητη και παράλληλα μειώνει την καθολική σημασία του Κυπριακού, σε μία προσπάθεια να το κομματικοποιήσει, να το καπηλευτεί κάνοντας ζημιά στην Κύπρο με την άθλια εργαλειοποίηση που είναι συνηθισμένος και κάνει πάντα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου