Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Δεν τόλμησαν να διαγράψουν τον τραμπούκο Πολάκη - Τον υποστήριξαν οι γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ

 



Στον ΣΥΡΙΖΑ κουνάνε το δάχτυλο στους άλλους, και για μια σάπια κατάσταση, επαναλαμβανόμενη, ντροπή για την πολιτική ζωή της χώρας που ονομάζεται Παύλος Πολάκης κάνουν την κότα και σκύβουν στο κεφάλι, για να μην πούμε αυτό που λέει ο λαός, στα τέσσερα μπροστά στον τραμπούκο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έσπευσε να τηλεφωνήσει στην Μαρία Συρεγγέλα, αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος της συμπεριφοράς του Πολάκη, αντί να υποχρεώσει τον ακροαριστερό τραμπούκο να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Και αντί να σεβαστεί ο ακροαριστερός γιδοβοσκός ότι ο αρχηγός του έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει ο ίδιος εάν ήταν άντρας και φορούσε παντελόνια, συνέχισε με αναρτήσεις του να προκαλεί δείχνοντας το πόσο χαμηλής ποιότητας άνθρωπος είναι.

Τα 8 στελέχη της «φρουράς Τσίπρα» να ζητήσουν με προεξάρχοντα το Θανάση Θεοχαρόπουλο να καταδικαστεί απερίφραστα στην απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας η στάση του κ. Πολάκη με την εξής διατύπωση: «Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία καταδικάζει τη χθεσινοβραδινή συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη. Ο πολιτικός πολιτισμός δεν είναι αδυναμία στην πολιτική αντιπαράθεση ούτε ο ελάχιστος σεβασμός στον πολιτικό αντίπαλο είναι αντίθετος με την μαχητικότητα που απαιτεί η υπεράσπιση του δίκαιου των πολλών και εν προκειμένω της πρόσβασης όλων των πολιτών στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Πολύ περισσότερο όταν τέτοιες συμπεριφορές έχουν και σεξιστικά χαρακτηριστικά η αποδοκιμασία οφείλει να είναι ηχηρή και αδιαπραγμάτευτη».

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι ότι ο ακροαριστερός τραμπούκος υποστηρίχτηκε πρώτα απο γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι η ξεφτίλα Θεοδώρα Τζάκρη, Ρένα Δούρου, και Ολυμπία Τελιγιορίδου στη διάρκεια της συνεδρίασης, με αποτέλεσμα να πέσει στα μαλακά και αντί της πολιτικής απόφασης, να εκδοθεί ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του κόμματος, στην οποία δεν υπήρχε καν ονομαστική αναφορά στον γιδοβοσκό της Κρήτης. 

Ο προκλητικός συνέχιζε τις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και μετά το πέρας της συνεδρίασης του κομματικού οργάνου, χωρίς να υπαναχωρεί από τη θέση του κι ενώ ο κ. Κασσελάκης επικοινώνησε, κατά πληροφορίες, για δεύτερη φορά με την κ. Συρεγγέλα, μετά τις διαρροές από πλευράς της ΝΔ.

Η επόμενη ξεφτίλα είναι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης που παρείχε πλήρη κάλυψη στον Παύλο Πολάκη, αντί να δείξει ότι δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Αλλά ξεχάσαμε το μόνο που τον ενοχλεί είναι να μην τον λένε πρόεδρο και να έχουν αντίθετη άποψη από τον ίδιο.

Το επόμενο που μένει, είναι όταν θα έχουν πάλι το θράσος να κουνήσουν το δάχτυλο στα άλλα κόμματα, να τους δείξουν τα κόμματα που να δείξει αυτό το δάχτυλο και να τους πούν ξεκάθαρα στον ΣΥΡΙΖΑ να το βουλώσουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου