Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Προκλητικός ο άρχοντας των παρακολουθήσεων Τσίπρας κάνει καμπάνια κατά των μέτρων Μητσοτάκη

 


Λες και η μνήμη των Ελλήνων πολιτών, είναι μνήμη Συριζαίου, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, ο πολιτικός που από όσα είπε δεν έκανε τίποτα, εξαπάτησε τους πολίτες, κατέστρεψε την μεσαία τάξη, κάνει καμπάνια για τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τότε που ανέλαβε την κυβέρνηση, ότι έχει πει το έχει κάνει, κάτι που δεν μπορεί να αντιληφθεί ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας.

Ο άρχοντας των παρακολουθήσεων και αρχηγός του παρακράτους των παρακολουθήσεων Αλέξης Τσίπρας, είπε χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ξεφτιλίζεται και ο κόσμος θυμάται τι είπε και τι έκανε, να κάνει επικοινωνιακή καμπάνια με επίκεντρο εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη από την παρουσία του στη ΔΕΘ.

 Με το σύνθημα #ΔΕΘαγίνουνποτέ ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ με τον πολιτικό απατεώνα και αρχηγό του παρακράτους των παρακολουθήσεων Αλέξη Τσίπρα νομίζει ότι θα κάνει ζημιά στην κυβέρνηση.

Στα σχετικά βίντεο, τα οποία έχει αναρτήσει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας, γίνεται αναφορά στα τιμολόγια της ΔΕΗ, τα αναδρομικά των συνταξιούχων, την ανεργία των νέων, τη φορολόγηση και ειδικά τον ΦΠΑ, όπως και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ασκώντας κριτική προς τον Πρωθυπουργό για ασυνέπεια λόγων και έργων αδιαφορώντας ότι ξεφτιλίζεται γιατί απλά λέει ψέματα δεν συμβαίνει τίποτα από όσα λέει για να παραπλανήσει και να εξαπατήσει για ακόμα μία φορά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου