Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Ομολογία Αρβανίτη ότι στο «Κόκκινο» πλήρωναν «μαύρα» «αλληλέγγυους και ακτιβιστές» - Περιμένουμε τον εισαγγελέα


 

Όταν εννοούμε αλληλέγγυους και ακτιβιστές, εννοεί αντιεξουσιαστές και "διασώστες" που εκμεταλλεύονται λαθρομετανάστες, και αυτό για εμάς όλους που το ακούμε είναι ξεκάθαρο.

Στυγνή ομολογία από τον Κώστα Αρβανίτη όταν ανέβηκε στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ανθέλληνας ευρωβουλευτής που έχει υιοθετήσει και έχει στήσει πολλές fake news για να κάνει κακό στην Ελλάδα, παραδέχθηκε ανοιχτά ότι όταν ήταν διευθυντής του κομματικού ραδιοφώνου Στο Κόκκινο, βρήκε αδηλωτους εργαζόμενους να δουλεύουν με μαύρα. Και όλα αυτά, ναι, στο κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς, το οποίο υποτίθεται πονά την εργατική τάξη και ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των πολιτών. Ο Κώστας Αρβανίτης φέρεται να είπε συγκεκριμένα ότι βρήκε εργαζομένους που δούλευαν με «μαύρα» χρήματα κάνοντας λόγο για λογική «αλληλέγγγυων και ακτιβιστών».

Φυσικά και μέσα σε αυτούς είναι εκτός και τα γνωστά τρόλ που σπίλωναν την τιμή και την υπόληψη οποιουδήποτε ήταν στόχος, και πέταγαν συνέχεια fake news για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, και να εξυπηρετήσουν την προπαγάνδα του κόμματος.

Μάλιστα δήλωσε περήφανος ο Αρβανίτης γιατί όλο αυτό το συρφετό που δούλευε παράνομα, μετά από δικές του ενέργειες, έγιναν νόμιμοι καθώς τους έβαλε επίσημα στο μισθολόγιο του κόμματος, κάτι το οποίο ωστόσο ανέβασε κατακόρυφα το κόστος των κομματικών μέσων ενημέρωσης. Αυτή η αποκάλυψη του Κώστα Αρβανίτη φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στην Κεντρική Επιτροπή, καθώς στο ακροατήριο ξέσπασαν έντονες διαμαρτυρίες. Άλλωστε μεταξύ άλλων αυτή η αποκάλυψη θίγει και την εποχή του Αλέξη Τσίπρα, κάτι το οποίο οδήγησε πολλά στελέχη να ζητήσουν από το Κώστα Αρβανίτη διευκρινήσεις, διαφορετικά να ανακαλέσει τα όσα είπε.

Αφού προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του, ο Κώστας Αρβανίτης αναγκάστηκε άρον άρον να πάρει πίσω όσα αποκάλυψε, προσπαθώντας με έναν γελοίο τρόπο και άσχημη κωλοτούμπα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι «Εννοούσα ότι δεν πληρώνονταν», ενώ συνέχισε ανάμεσα σε αποδοκιμασίες λέγοντας ότι «Είχαμε ένα ερασιτεχνικό ραδιόφωνο με ακτιβιστές και το κάναμε επαγγελματικό με εργαζόμενους».

Περιμένουμε ένα εισαγγελέα να επέμβει να ελέγξει πόσο μαύρο χρήμα πήγε απο τον ΣΥΡΙΖΑ σε αντιεξουσιαστές, "διασώστες". λαθρομεταναστών και τρολ!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου