Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Μαζεύτηκαν οι Συριζαίοι, τραγούδησαν, ήπιαν, γλέντησαν στο σπίτι του Κασσελάκη στις Σπέτσες - Και ο μήνας έχει 19

 


Η χθεσινή βραδιά στο αρχοντικό του τουρίστα προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες έκλεισε με τον Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος διακρίνεται για την ωραία του φωνή, να τραγουδάει την ώρα του δείπνου και τη Δώρα Αυγέρη και την Καλλιόπη Βέττα να τραγουδούν το «Αυτή η νύχτα μένει», δείχνοντας ότι ο μήνας έχει 19 για τον ΣΥΡΙΖΑ και μην μας πάρει κανένας στο σοβαρά.

Μάλιστα, μετά το φαγητό, κατά τις 11 το βράδυ, η Καλλιόπη Βέττα, βουλευτής Κοζάνης και ερμηνεύτρια των τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδησε α καπέλα το τραγούδι «Όμορφη Πόλη» και η Κυριακή Μάλαμα λικνίστηκε στις νότες του τραγουδιού.

Σήμερα, Σάββατο (20.01.24) θα συνεχιστούν οι "εργασίες", η Έλενα Ακρίτα ακούγοντας για χορούς και πανηγύρια είπε να μην χάσει και το σημερινό γλέντι, ενώ στα δύο 5ωρα που θα διαρκέσει η διαδικασία, θα κληθούν όλοι οι τομεάρχες να παρουσιάσουν μέσω powerpoint τις θέσεις και τις απόψεις τους και μετά ότι προκύψει. 

Οι βουλευτές έφτασαν στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη λίγο πριν τις 10 του Σαββάτου για τη δεύτερη μέρα εργασιών. Αναμένεται να κάνουν διάλειμμα στις 2 το μεσημέρι, όπου θα γευματίσουν, τρώγοντας σάντουιτς κλπ. Όποιος θέλει, θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο του για να ξεκουραστεί και οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν πάλι στις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η συνεδρίαση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να παραθέτει δείπνο σε ταβέρνα του νησιού, και φυγικά ούτε και εκεί θα λείψει ο χορός και το τραγούδι από τα "ταλέντα" του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι ο "star" του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης δεν έχει εμφανιστεί μέχρι αυτή την ώρα, μόνο ο σύζυγος του Τάιλερ που έβγαλε βόλτα τον σκύλο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου