Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Τα ΚΤΗΝΗ της Greek Mafia καμαρώνουν που σκοτώνουν και αλληλοσυνχαίρονται

 


«Κλέβω, πυροβολάω, σκοτώνω, δυο φορές σκοτώνω…», με αυτά τα κυνικά λόγια, σε τηλεφωνική του συνομιλία στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, ο 21 ετών εκτελεστής, ο οποίος συνελήφθη ως μέλος των εγκληματικών ομάδων που εμπλέκονται στα συμβόλαια θανάτου του «Θείου Τζο», του «Ράμπο» και του «Νιόνιου», κομπάζει περιγράφοντας την δραστηριότητά του.

Ο 41 ετών κατηγορούμενος από τη Γεωργία, που κρατείται στις φυλακές Λάρισας, με «κωδικοποιημένες» αναφορές αποκαλύπτει την εμπλοκή του στην απόπειρα δολοφονίας σε βάρος 47χρονου άνδρα στην Πιερία. Οι διάλογοι ήταν ανάμεσα στα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, τα οποία οδήγησαν στην ταυτοποίηση των εκτελεστών και των ηθικών αυτουργών των δύο συμβολαίων θανάτου της Greek Mafia.

Ο 21χρονος εκτελεστής είχε την τάση να «διαφημίζει» τη ροπή του προς την παρανομία στο προφίλ που διατηρούσε στο TikTok. Μάλιστα σε μία από τις αναρτήσεις του οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το μαύρο φούτερ που φορούσε ήταν ίδιο με αυτό που είχε αποτυπωθεί σε οπτικό υλικό την ημέρα της επίθεσης στις εγκαταστάσεις των εταιριών της οικογένειας του Γιάννη Σκαφτούρου. 

Στη καταγεγραμμένη συνομιλία με τον 20χρονο φίλο του Κ.Κ., που έλαβε χώρα στις 14:52 της 29ης-11-2023, ο 21χρονος καυχιέται για την εγκληματική δραστηριότητα του:


21χρονος: Τι άλλο ήθελα να σου πω;

Κ.Κ.: Ο,τι θες πες μου.

21χρονος: Κλέβω, πυροβολάω, σκοτώνω, δυο φορές σκοτώνω.

Κ.Κ.: Εσύ τα κάνεις όλα αυτά, ε;

21χρονος: Ναι, εγώ.

Κ.Κ.: Και;

21χρονος: Αυτά.

Κ.Ι.: Πώς αισθάνεσαι;

21χρονος: Πολύ καλά.

Κ.Κ.: Μπράβο, μπράβο.

21χρονος: Ετσι ζω εγώ, δεν μπορώ, αλλιώς θα πεθάνω άμα δεν ζω έτσι.

Κ.Κ.: Ναι, ε;

21χρονος: Ξέρεις έναν που με λέει… (ακατάληπτο).

Κ.Κ.: Ναι, αυτός, μεγάλος, μεγάλος μάγκας είναι.

21χρονος: Μεγάλος είναι;

Κ.Κ.: Ναι.

21χρονος: Ναι, ε;

Κ.Κ.: Μεγαλύτερος μάγκας από αυτόν δεν υπάρχει.

21χρονος: Τι λες. Αυτόν τον πυροβόλησα τις προάλλες.

Κ.Κ.: Ω!

Στην άλλη συνομιλία που καταγράφηκε ακούγεται ο 41χρονος κατηγορούμενος να αναφέρεται στον λαθρέμπορο τσιγάρων ως «αγριογούρουνο».

Συνομιλητής: Σε άλλη ερώτηση, πώς σε γνώρισαν; Βίντεο;

41χρονος: Νομίζω το πρόσωπο κάπου βγήκε και μαθεύτηκε γρήγορα. Ομως ακόμα το αγριογούρουνο ήταν ζωντανό, είχε νόημα, αλλά το αγριογούρουνο πέθανε από έμφραγμα.

Το… «αγριογούρουνο» είναι ο 47χρονος «αντίπαλος» λαθρέμπορος τσιγάρων και η παραπάνω συνομιλία είχε εντοπιστεί στην εφαρμογή SIGNAL, στο κινητό τηλέφωνο του 41 ετών Γεωργιανού. Ο στόχος τους γλύτωσε, αλλά πέθανε αργότερα έχοντας υποστεί έμφραγμα. Τα φωνητικά μηνύματα ήταν στη ρωσική γλώσσα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου