Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Boeing 747 έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Μαϊάμι

 


Κάμερα κατέγραψε την στιγμή που σε ένα Boeing 747 πήρε φωτιά ένας από τους αριστερούς κινητήρες στον αέρα λίγες στιγμές μετά την απογείωσή του από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι το βράδυ της Πέμπτης.

Το εν λόγω αεροπλάνο ήταν ένα cargo αεροπλάνο Boeing 747-8 της Atlas Air.

Σύμφωνα με το Reuters, το Boeing 747 αντιμετώπισε δυσλειτουργία του κινητήρα λίγο μετά την αναχώρηση. Η εταιρεία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι επέστρεψε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο, χωρίς να έχει αναφερθεί τραυματισμός.

«Το πλήρωμα ακολούθησε όλες τις τυπικές διαδικασίες και επέστρεψε με ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.

Τα δεδομένα της Flightaware δείχνουν ότι το αεροπλάνο, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Μαϊάμι στις 22:32 και επέστρεψε στις 22:46. Συνέχισε το προγραμματισμένο ταξίδι του στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, αργότερα το βράδυ.

Η χρήστης του Instagram στην περιοχή του Μαϊάμι που δημοσίευσε το βίντεο είπε ότι επικοινώνησε με την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης της κομητείας του Μαϊάμι, λίγο αφότου έγινε μάρτυρας του γεγονότος. Οι αξιωματούχοι την ευχαρίστησαν που επικοινώνησε μαζί τους και τη διαβεβαίωσαν ότι το αεροπλάνο επέστρεψε στο αεροδρόμιο χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου