Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Δεν το λες και τιμή σου να υπερασπίζεται όσα λές ο ακροαριστερός Πολάκης - Πολάκης υπέρ Νταλάρα


 

Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά δημοσιογράφων την ώρα που έβγαινε από ραδιοφωνικό σταθμό την Παρασκευή, επικρότησε ο ακροαριστερός βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, γνωστός για τις φασιστικές του πρακτικές, και δεν νομίζουμε να θέλει κάποιος τον Πολάκη επικροτεί όσα έχεις πει.

Ο ακροαριστερός Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook δημοσίευσε τίτλους ειδησεογραφικών ιστοσελίδων για την στάση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι σε δημιογράφους, ενώ αναφέρθηκε και στο τριήμερο εργασίας στις Σπέτσες, γράφοντας:

«ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ!!!

Τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια…

Αυτά που τους είπες χθες για ''ΝΤΡΟΠΗ''

ταιριάζουν απόλυτα και με αυτό που κάνουν απο χθες στις Σπέτσες!!»

Υπενθυμίζεται πως οι δημοσιογράφοι θέλησαν μία δήλωση του Γιώργου Νταλάρα, μετά από μία φράση του πως «είναι ντροπή άνθρωποι της μουσικής να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα», η οποία έφερε θύελλα αντιδράσεων.

Παυλος Πολακης
13 ώρες πριν

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ!!!
Τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια…
Αυτά που τους είπες χθες για «ΝΤΡΟΠΗ»
ταιριάζουν απόλυτα και με αυτό που κάνουν απο χθες στις Σπέτσες!!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "AA in.gr FIZZ 20 Ιανουαρίου 2024 11:49 Γιώργος Νταλάρας κατά δημοσιογράφων:  o δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μιλώντας στους ρεπόρτερ και τις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τις πρόσφατες δηλώσεις του. Σύνταξη IN"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
2,9 χιλ.
104
213


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου