Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για Τουλουπάκη, κουβέντα για τον καταδικασμένο υπουργό του Παπαγγελόπουλο

 


Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία 7-6 για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος αναφορικά με τις καταγγελίες της εισαγγελέως Ελένης Ράικου ότι την πίεσε να βρει στοιχεία που να ενοχοποιούν πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση Novartis.

Επιπλέον κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία 8-5 αναφορικά με τις καταγγελίες του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου ότι του άσκησε πιέσεις στην έρευνα για τον τραπεζίτη Μιχάλη Σάλλα.

Ξεκάθαρα λοιπόν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με εντολή Αλέξη Τσίπρα πίεζε την εισαγγελέα Ελένη Ράικου να ασκήσει διώξεις χωρίς στοιχεία κατά πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με δύο υπουργούς καταδικασμένους αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος, βγάζει προκλητική ανακοίνωση μετά την απόφαση και πανηγυρίζουν οι φαιδροί απατεώνες για την αθώωση της Ελένης Τουλουπάκη, της πρώην εισαγγελέως διαφθοράς και παραδίδει στην… κρίση του λαού την καταδίκη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που εκτελούσε εντολές του Αλέξη Τσίπρα.

Τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου εκριναν ότι άσκησε πιέσεις στην πρώην επίσης εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου προκειμένου αυτή να ασκήσει διώξεις κατά πολιτικών προσώπων και αυτό κάνει ξεφτίλα για ακόμα μία φορά το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον αρχηγό της συμμορίας Αλέξη Τσίπρα.

Αντί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να προβληματιστεί και να σκύψει το κεφάλι, υποστηρίζει ψέματα και χυδαία πως κατέρρευσε η υπόθεση της σκευωρίας Novartis λόγω της αθώωσης της Ε. Τουλουπάκη αδιαφορώντας για την καταδίκη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που είναι και ο βασικός κατηγορούμενος, υπουργός δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ που εκτελούσε και αυτός εντολές του Αλέξη Τσίπρα που έχει γλιτώσει το Ειδικό Δικαστήριο. 

Η Τουλουπάκη δικαζόταν για άλλη υπόθεση και όχι για την Novartis και  αφορούσε την μη αποστολή στη Βουλή αναφοράς βουλευτών του ΚΙΝΑΛ κατά δύο υπουργών , συγκεκριμένα των Παν. Κουρουμπλή και Ανδρ. Ξανθού, επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τιμολογήσεις φαρμάκων, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να παραπλανήσει και να εξαπατήσει λέει για κατάρρευση της σκευωρίας Novartis.

Η γελοία, φαιδρή και προκλητική ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου:

«Η αθώωση της κ. Τουλουπάκη τελειώνει οριστικά το μύθευμα περί σκευωρίας Novartis και οποιασδήποτε άλλης μομφής στο πρόσωπό της, σε σχέση με τον τρόπο που εκτέλεσε τα καθήκοντά της ως Εισαγγελέας Διαφθοράς. Αυτό που μένει είναι το σκάνδαλο, και δυστυχώς χωρίς καμία απόδοση ευθυνών. Σε ό,τι αφορά την κατά πλειοψηφία απόφαση της δικαιοσύνης για τον κ. Παπαγγελόπουλο, επί των ημερών του οποίου άνοιξε η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis, την αφήνουμε στην κρίση της ελληνικής κοινωνίας»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου