Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Αντιδράσεις από την Ρωσία του δικτάτορα Πούτιν για την νέα βοήθεια σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν

 



Δεν άρεσε στους αιμοσταγής κατακτητές του δικτάτορα Πούτιν η νέα βοήθεια στην Ουκρανία, και έβαλε την Ζαχάρκοβα να κάνει παράπονα.

Η εκπρόσωπος του καθεστώτος και υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάρκοβα δήλωσε χθες ότι το νομοσχέδιο που ενέκρινε η αμερικανική Βουλή για νέα στρατιωτική βοήθεια σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν θα «βαθύνει τις κρίσεις σε όλο τον κόσμο». 

«Η στρατιωτική βοήθεια προς το καθεστώς του Κιέβου είναι μια άμεση χορηγία για τρομοκρατική δραστηριότητα», τόνισε η εκπρόσωπος του καταζητούμενου για εγκλήματα πολέμου Πούτιν, Ζαχάροβα στο Telegram.

«Για την Ταϊβάν, αυτό είναι μια ανάμιξη στις εσωτερικές υποθέσεις της Κίνας. Για το Ισραήλ, είναι μια πορεία ολοταχώς προς την κλιμάκωση και μια άνευ προηγουμένου αύξηση της έντασης στην περιοχή», συμπλήρωσε.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι η ψήφιση νωρίτερα σήμερα από την αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενός νομοσχεδίου για βοήθεια στην Ουκρανία θα «καταστρέψει περαιτέρω» την Ουκρανία και θα οδηγήσει σε περισσότερους θανάτους στον πόλεμο, και δεν ντρέπονται που το λένε όταν έχουν οι Ρώσοι έναν ανοικτό πόλεμο και σκοτώνουν καθημερινά αμάχους.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου