Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Η ακροαριστερά του Τσίπρα ψήφισε παρών στην ακροδεξιά του Κασιδιάρη προκαλώντας του πολίτες

 



Το άγχος του Τσίπρα μην τυχόν και η ακροαριστερά όπως (π.χ. 17Ν) θιγούν από το νομοσχέδιο, ήταν έκδηλο με τον Τσίπρα να μένει τελικά μόνος του και υπόλογος στον Ελληνικό λαό για το θράσος του.

Η αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε απο την τοποθέτηση του βουλευτή Θεόφιλου Ξανθόπουλου που  “διαχώρισε” Χρυσή Αυγή και 17Ν, προκαλώντας την δημοκρατία και τους πολίτες.

Ο Τσίπρας δίνοντας εντολή στο κόμμα του να ψηφίσει παρών κλείνει το μάτι και σε ακροδεξιούς και σε ακροαριστερούς συντρόφους, λέγοντας με τις πράξεις του ΖΗΤΩ τα άκρα, εγώ είμαι εδώ ο εκφραστής τους.

Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είπαν ναι στην τροπολογία που βάζει φραγμό στην προσπάθεια εγκληματικών οργανώσεων ακροδεξιών και ακροαριστερών να ενδυθούν τον μανδύα κόμματος και να επιχειρήσουν να μπουν στη Βουλή, με την τροπολογία να περνάει.

Οι ενέργειες του Αλέξη Τσίπρα και του κόμματος του, έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι πρόκειται για επικίνδυνους και ανεύθυνους.

Και για την ιστορία κατώτερη των περιστάσεων θέλοντας να καλύψουν την ακροδεξιά προς όφελος της ακροαριστεράς ήταν ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25 που καταψήφισαν, και η κάλυψη της ακροδεξιάς από την ΕΛ.ΛΥΣΗ που έκλεισε το μάτι σε ακροδεξιούς καταψηφίζοντας επίσης.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου