Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Οι Συριζαίοι στήσανε στην Κεφαλονιά δήθεν αγανακτισμένο για να δημιουργήσει επεισόδιο

 


Αγανακτισμένοι οι Συριζαίοι με την προσέλευση του κόσμου στην Κεφαλονιά για να ακούσουν Τσίπρα, μόλις 20 άτομα μαζεύτηκαν, έστησαν ένα αγανακτισμένο για να κάνει σώου.

Έντονη φραστική επίθεση σημειώθηκε στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου της Κεφαλονιάς, εναντίον του δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση και του βουλευτή Κεφαλονίας της ΝΔ Παναγή Καππάτου, από δήθεν “αγανακτισμένο” κάτοικο της περιοχής, που ήταν στημένος από την τοπική ΣΥΡΙΖΑ όπως όλοι οι αγανακτισμένοι.

Ο Συριζαίος, οξύθυμος άνδρας άρχισε να γιουχάρει και να προκαλεί τον πολιτικό και το δημοσιογράφο, περνώντας μάλιστα από την πλατεία μπροστά τους έφτυσε επιδεικτικά στο έδαφος, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου, ο οποίος σηκώθηκε και ζήτησε τον λόγο για την απαράδεκτη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν να αλληλοσπρώχνονται.

Άμεσα επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ ο κόσμος απομάκρυνε τον προκλητικό Συριζαίο.

Στο επεισόδιο αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο βουλευτής της ΝΔ Παναγής Καππάτος:

«Είναι πάντα οι ίδιοι άνθρωποι και δεν θα αλλάξουν ποτέ. Αυτοί που παράγουν «αγανακτισμένους». Αυτοί που τρέφουν το αυγό του φιδιού. Οι «αγανακτισμένοι» που φώναζαν συνθήματα να καεί η Βουλή στο Σύνταγμα. Οι «αγανακτισμένοι» που παλαιότερα βιαιοπράγησαν. Οι «αγανακτισμένοι» που δολοφόνησαν. Είναι τα φαινόμενα της προσβολής, της επίθεσης και της βίας.

Αυτών που θέλουν να θάψουν τους άλλους «τρία μέτρα κάτω από τη γη». Έτσι γεννήθηκε ο νεοναζισμός.

Η επίθεση εναντίον μου και εναντίον του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, έγινε από τον γνωστό μονίμως «αγανακτισμένο» συμπολίτη μας που διαβιεί στην αυλή τοπικού παράγοντα-συκοφάντη. Μια σκηνοθετημένη επίθεση που διοχετεύτηκε αμέσως στα μέσα ενημέρωσης επιρροής του συγκεκριμένου παράγοντα.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που πάντα «αγανακτισμένος» παλαιότερα επιτέθηκε στην τότε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Είναι το ίδιο πρόσωπο που επιτέθηκε στο Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ το 2012 στην Πλατεία Καμπάνας.

Είμαι βέβαιος ότι όσοι ήταν μάρτυρες του επεισοδίου θα το καταδικάσουν. Ή είσαι εναντίον των φαινομένων αναβίωσης του νεοφασισμού ή δεν είσαι.

Είναι αυτονόητο ότι η δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει και αυτά τα φαινόμενα όπως οφείλει.

Πρέπει όμως να ξέρουν οι τοπικοί δήθεν «αγανακτισμένοι»:

Δεν μπορούν να με τρομοκρατήσουν.

Η Δημοκρατία είναι ανίκητη και δεν εκφοβίζεται.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου