Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

ΝΔ: Θράσος ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας υποψήφιους τον καταδικασμένο Παππά, τον mr Villa Ραγκούση και Πολάκη

 


«Θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ» τονίζει το κυβερνών κόμμα, απαντώντας σε επίθεση της Κουμουνδούρου.

O φαιδρός και αναίσθητος ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του εξαπέλυσε επίθεση τόσο στη ΝΔ όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά, με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Θέμης Χειμάρας, ο οποίος γνωστοποίησε πως δεν θα είναι υποψήφιος με το κυβερνών κόμμα, ενώ στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου μπήκαν και άλλα «γαλάζια» στελέχη, αδιαφορώντας για Παππά, Ραγκούση και ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη.

ΝΔ: Θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτιά μας

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της απαντά: «θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όταν έχει στα ψηφοδέλτιά του τον καταδικασμένο ομόφωνα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος Νίκο Παππά, τον mr. Villa ''των 2.000 τη νύχτα'' με δάνειο του ΟΕΚ, κ. Ραγκούση, με επιστρεπτέες και με καταγγελίες για παρεμβάσεις ώστε να κουκουλωθεί υπόθεση ανασφάλιστης εργαζόμενης σε συγγενική επιχείρηση, και τον Παύλο Πολάκη, που μέσω προγραφών απειλούσε και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και πολιτικούς, τον οποίο έλεγαν ότι θα άφηναν εκτός, αλλά δεν τόλμησαν! Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου