Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Εκνευρισμός Τσίπρα που δεν μαζεύεται κόσμος για να τους εξαπατήσει

 


Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, και ευτυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, έχουν πάρει χαμπάρι όλοι ότι ο Τσίπρας είναι ένας μεγάλος πολιτικός απατεώνας, αδίστακτος και ψεύτης.

Αμηχανία επικρατεί στην Κουμουνδούρου για την μηδαμινή προσέλευση ψηφοφόρων, ακόμα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στις επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα σε γειτονιές της Αττικής, όπως το Ιλιον και η Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κόσμος να τον ακούσει.


Ίλιον

Στο Ιλιον, 30-40 άτομα, ανάμεσα τους δημοσιογράφοι και η ασφάλεια του Τσίπρα, στην Καλλιθέα το ίδιο μόνο με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κανένα περαστικό να στέκεται να ακούσει τα ψέματα και την προσπάθεια εξαπατήσεις του Αλέξη Τσίπρα.


Καλλιθέα

Πληροφορίες λένε ότι μετά το Ίλιον και τον εκνευρισμό του Τσίπρα που δεν έχει κόσμο να εξαπατήσει, υπήρξε κινητοποίηση για την Καλλιθέα, και δεν κατάφεραν και πάλι να μαζέψουν κόσμο ούτε από τις γύρω τοπικές. Το χειρότερο είναι ότι δεν σταματάει και κανένας περαστικός που βλέπει τον Τσίπρα για να τον ακούσει, γιατί πολύ απλά ξέρει ότι είναι απατεώνας και θα ακούσει ψέματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας με συνταγή 2014 νομίζει ότι μπορεί και πάλι εύκολα να εξαπατήσει τον κόσμο, να αλλάξει το κλίμα υπέρ του, αντίθετα δεν πάνε ούτε οι δικοί του να τον ακούσουν στις γειτονιές της Αττικής όπου ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι είναι και καλά πολύ δυνατός, και μάλιστα έχει ανεβάσει τα ποσοστά του σε σύγκριση με το ’19, κάτι που δεν φαίνεται από πουθενά παρά μόνο στο Συριζαίικο μυαλό τους.

Τελικά θα μας το θυμηθείτε ότι θα πληρώσει η Ράνια Σβίγκου την οργανωτική αποτυχία των περιοδειών, και όχι ο Τσίπρας επειδή είναι πλέον δίκαια και αποδεδειγμένα , με την στάμπα του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας.


Κ.Β.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου