Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Ο Κασσελάκης αποκάλεσε τους δικαστές πουλημένους και η δικαιοσύνη δεύτερη ημέρα δεν έχει αντιδράσει


 

Η αριστερά στην Ελλάδα απολαμβάνει ασυλία και μπορεί να λέει ότι θέλει, προσβάλλοντας τους πάντες, ειδικά τους δικαστές που τους έχει ξεφτιλίσει στις κατηγορίες. 

Έτσι δείχνει η συμπεριφορά των δικαστών, ότι έχουν δώσει προκλητική και περίεργη ασυλία στην αριστερά και την ακροαριστερά, και έτσι δεν έχουν αντιδράσει ακόμα στις κατηγορίες του τουρίστα Κασσελάκη με αποτέλεσμα δώσε θάρρος στον χωριάτη.

Από εχθές περιμένουμε απο την κατά τα άλλα λαλίστατη Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να καταδικάσει με ανακοίνωση, τον τουρίστα του ΣΥΡΙΖΑ για να είναι προσεκτικός την επόμενη φορά.

Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν ξεκάθαρη προς τους δικαστές "είσαστε πουλημένοι" και γιατί; Επειδή τόλμησαν να διατάξουν έρευνα για τα λεφτά και τις εταιρίες του τουρίστα του ΣΥΡΙΖΑ.

Με βεβαιότητα μιλάμε, εάν είχε κατηγορήσει την δικαιοσύνη κάποιος από την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, την Ελληνική Λύση κτλπ, θα είχε βγει στα κάγκελα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ μπορεί να λένε ότι θέλουν στην χώρα μας σπιλώνοντας τιμές και υπολήψεις ατιμώρητοι.

Δυστυχώς!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου