Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Γελάει ο κόσμος με τον Ανδρουλάκη και την απώλεια δεδηλωμένης της κυβέρνησης

 



Πραγματικά δεν ξέρουμε, εάν ο Ανδρουλάκης έχει ικανούς ανθρώπους δίπλα του να τον προστατεύουν από τις βλακείες που λέει με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζεται.

Ο παντελώς ακατάλληλος για την θέση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, και όταν λέμε ακατάλληλος εννοούμε σε όλα τα επίπεδα, έχει τεράστια αδυναμία ακόμα και στο να εκφραστεί σωστά, για να αντιπολιτευτεί.

Μην μπορώντας να δείξει σοβαρότητα, επιστρατεύει την τακτική ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή τον λαϊκισμό, κάνοντας κακό στο ΠΑΣΟΚ και στον ίδιο, και κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβει ότι δεν κάνει,  να αποχωρήσει από αρχηγός για να πάει μπροστά το κόμμα.

Ο δεν ξέρω που πατάω και που βρίσκομαι Ανδρουλάκης, έθεσε, μιλώντας στο MEGA, θέμα απώλειας της δεδηλωμένης της κυβέρνησης για το θέμα του νομοσχεδίου των ομόφυλων που δεν ψήφισαν βουλευτές της. 

Με αυτό που είπε ο Ανδρουλάκης, έδειξε για ακόμα μία φορά ότι έχει τσακωθεί με την σοβαρότητα και έχει κάνει φίλη του την γελοιότητα, γιατί αν ρωτούσε πριν το πει αυτό, ίσως να μην είχε εκτεθεί και σε αυτό ανεπανόρθωτα.

Θέμα απώλειας της δεδηλωμένης ούτε τέθηκε ούτε τίθεται ακόμη και στην περίπτωση που ένα νομοσχέδιο της κυβέρνησης δεν περάσει από τη Βουλή. Η δεδηλωμένη αποκτάται με τις προγραμματικές θέσεις που αναλύει η κυβέρνηση στη Βουλή όταν αναλαμβάνει καθήκοντα και χάνεται μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες, όπως για παράδειγμα με την πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της. 

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, και αυτό δεν το έχει καταλάβει ο ακατάλληλος Νίκος Ανδρουλάκης. 

Πώς θα τεθεί θέμα απώλειας της δεδηλωμένης τι στιγμή που το συγκεκριμένο νομοσχέδιο πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία; Αυτή την γελοιότητα μπορεί να την πει μόνο ένας νέος βουλευτής μίας ημέρας και όχι ένας αρχηγός κόμματος που το έχει ξεφτιλίσει με όσα λέει και όσα κάνει.

Αν δεν περάσει ένα νομοσχέδιο μια κυβέρνηση πλήττεται πολιτικά, δεν χάνει όμως τη δεδηλωμένη. 

Με αυτά που λέει και κάνει ο Ανδρουλάκης πώς θα τον πάρει στα σοβαρά ο κόσμος; Πώς θα τον πιστέψει ότι θα κάνει την διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση; Έχει εκτεθεί για ακόμα μία φορά ανεπανόρθωτα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου