Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Θράσος ΚΚΕ, αντί να ζητήσει συγνώμη για τη ρύπανση της Αθήνας διαμαρτύρεται

 



Νομίζουν ότι επειδή είναι κομμουνιστές, και το κράτος τους αφήνει να δρουν ανεξέλεγκτα χωρίς να αντιδρά σε πολλά πράγματα, όπως στον προκλητικό συνδικαλισμό του ΠΑΜΕ, θα πρέπει να είναι η μοναδική στην Ελλάδα που μπορούν ρυπαίνουν επίσης ανεξέλεγκτα. 

Το ΚΚΕ λοιπόν θέλει να γίνει ο εθνικός μας αφισορυπαντής της Αθήνας και με κομουνιστικό θράσος, εξέδωσε μια οργισμένη ανακοίνωση μετά το πρόστιμο ύψους 21.600 ευρώ που του επιβλήθηκε π΄άρα πολύ σωστά από τον Δήμο Αθηναίων. 



Το θρασύτατο ΚΚΕ κάνει λόγο για «απαράδεκτη απόφαση» καθώς η απόφαση για πρόστιμο «με βάση τον κανονισμό καθαριότητας, τον οποίο στο δημοτικό συμβούλιο οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ τον έχουν καταψηφίσει, στοχεύει στον περιορισμό της πολιτικής δράσης του ΚΚΕ, καθώς και της ελεύθερης έκφρασης». 

Σύμφωνα με το προκλητικό ΚΚΕ το πρόβλημα δεν είναι η αφίσα αλλά το περιεχόμενο της και η δράση του κόμματος τόσο στην Αθήνα όσο και πανελλαδικά. «Τέτοιες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν και δεν μας σταματούν. Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Δήμο της Αθήνας, οι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε μπροστά στους αγώνες ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και τις πολιτικές. Θα προπαγανδίζουμε ακόμα περισσότερο τις θέσεις του ΚΚΕ σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας καλώντας στην ισχυροποίηση του ΚΚΕ» καταλήγει η προκλητική ανακοίνωση, χωρίς ούτε μία συγνώμη πρός τους Αθηναίους πολίτες.

Απλά ντροπή τους!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου