Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Λένε ασύστολα ψέματα ότι δεν μίλησε κανένας Συριζαίος για Τουρκική μειονότητα

 


Ψεύτες, ανθέλληνες, σπιλώνουν τους πάντες για να γλιτώσουν από την κατακραυγή των Ελλήνων για την προδοσία τους σε Ροδόπη.

Να διαστρεβλώσει πλήρως την πραγματικότητα επιχείρησε ξανά ο ακροαριστερός Πάνος Σκουρλέτης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Βρισκόμαστε μπροστά σε σχέδιο εθνικής προβοκάτσιας», ισχυρίστηκε για να εξαπατήσει τον κόσμο ο Σκουρλέτης και συνέχισε εξαπατώντας «Η Νέα Δημοκρατία προεκλογικά επιδιώκει να αλιεύσει ψήφους πουλώντας εθνικοφροσύνη και εργαλειοποιώντας την ΕΥΠ» είπε, και εξαπέλυσε επίθεση στην Ντόρα Μπακογιάννη ότι δήθεν απειλούσε τους ψηφοφόρους της μουσουλμανικής μειονότητας.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης υποψήφιος με τη ΝΔ στη Ροδόπη που γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα, ξεφτίλισε τον ανθέλληνα Σκουρλέτη λέγοντας «Αυτό που έγινε με το βίντεο της κας Μπακογιάννη, είναι μια απαράδεκτη προβοκάτσια από το ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολάκια του. Η κ. Μπακογιάννη η οποία έχει δώσει μάχες στην περιοχή από τις θέσεις που υπηρέτησε, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση διαχρονικά υπέρ της μειονότητας και ζήτησε ενίσχυση από τη μειονότητα για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες» είπε ο κ. Στυλιανίδης και συνέχισε: «Οι εκβιασμοί δε γίνονται μπροστά σε τηλεοπτικά συνεργεία. Για αυτό και ο κόσμος εκεί την υποδέχθηκε θερμά».

Στην συνέχει επιχείρησαν να ρωτήσουν τον πανικόβλητο Πάνο Σκουρλέτη εάν οι δύο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει λόγο για τουρκική μειονότητα στη Θράκη.

Τότε ο ανθέλληνας ακροαριστερός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ εξερράγη. Ισχυρίστηκε φωνάζοντας ότι: «Ο Φερχάτ δεν έχει πει ποτέ για τουρκική μειονότητα και όλα αυτά είναι ψέματα της ΝΔ» για να λάβει την αποστομωτική απάντηση από τον υποψήφιο της ΝΔ στη Ροδόπη: «Εάν δεν ακούτε εμάς ακούστε τις καταγγελίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή», απάντησε ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης

Λέτε ψέματα, ψεύδεστε, φώναζε ο σε πανικό Σκουρλέτης κάνοντας λόγο για δήθεν fakenews της ΝΔ, προσπαθώντας με φωνές και υψηλούς τόνους να καλύψει τα βίντεο τα υλικά που αποδεικνύουν τις σχέσεις των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ με το τουρκικό προξενείο, τις καταγγελίες των ίδιων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και τα ψύχραιμα ερωτήματα του κ. Στυλιανίδη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου