Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Προκλητική και αντρόπιαστη η Παπακώστα για την επίθεση κατά των αστυνομικών!



Παπακώστα για επιθέσεις σε αστυνομικούς: Να αυτοπροστατευτούν! 

Οι δηλώσεις τις Παπακώστα δείχνουν την ανικανότητα της και την ανεπάρκεια της να αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της κατάστασης και φαίνεται ότι αφομοιώθηκε αμέσως στο τσίρκο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που δείχνει ανοχή στους κακοποιούς συντρόφους τους.

Με αφορμή το περιστατικό, έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε αστυνομικούς τραυματίζοντας τους, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, υποστήριξε στον σταθμό Open, ότι δήθεν δεν υπάρχει εντολή να μην γίνονται συλλήψεις. “Δεν ξέρω γιατί δεν έγιναν συλλήψεις”, είπε χαρακτηριστικά, καλώντας μάλιστα τους αστυνομικούς “να εντείνουν την αυτοπροστασία τους, να προσέξουν τον εαυτό τους”, ενώ πρόσθεσε ότι “θα εφαρμόσουμε το δόγμα της μηδενικής ανοχής”.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για τις απίστευτες δηλώσεις της κ. Παπακώστα στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την Ε. Στάη

«Μετά τις απίστευτες δηλώσεις της κ. Κατερίνας Παπακώστα που έσπευσε να δικαιολογήσει όχι τους αστυνομικούς, αλλά τους μπαχαλάκηδες που τους έκαναν έλεγχο ταυτότητας, της προτείνουμε να αλλάξει και τον τίτλο της σε υφυπουργό Προστασίας του Ρουβίκωνα».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου