Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Αντί να μαζέψουν τον Ραγκούση να μην ξεφτιλίζεται τον αφήνουν να κάνει δηλώσεις για Joker



Τραγική ξεφτίλα που εκθέτει το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ, τον ΣΥΡΙΖΑ και κάθε στέλεχος αυτών των κομμάτων που ξεφτιλίζονται κάνοντας τους αγανακτισμένους για τα όσα συνέβησαν στην ταινία Joker.

Ο υπεύθυνος για την ξεφτίλα είναι ο Γιάννης Ραγκούσης, που κάνει τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη για τον ΣΥΡΙΖΑ, που από τους πρώτους έσπευσαν να στηλιτεύσουν την δήθεν κυβερνητική απόφαση να στείλει αστυνομικούς να συλλάβουν ανηλίκους, επειδή παρακολουθούσαν την ταινία Joker αλλά ξέχασε να πει ότι ο νόμος έχει την υπογραφή του.

Υπενθυμίζουμε ότι το όλο σκηνικό ήταν στημένο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού για να γελάει ο κόσμος τελικά με την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ και τις καθεστωτικές νοοτροπίες του.

Ο νόμος που υπογράφει ο Γιάννης Ραγκούσης και τώρα κάνει τον αγανακτισμένο


Και ο νόμος με την υπογραφή Γιάννη Ραγκούση όπως τον ανέβασε στο facebook ο Αντώνης Καρύπογλου, δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της Δράσης :


Είχε γράψει ο Γιάννης Ραγκούσης στο facebook αδιάφορος για την ξεφτίλα που θα ακολουθήσει και κάνοντας τον αγανακτισμένο για τον νόμο του:

Εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επικοινώνησα πριν από λίγο επίσημα με την Ελληνική Αστυνομία για να διακριβώσουμε εάν πράγματι αστυνομικοί επενέβησαν σε κινηματογράφους προκείμενου να ελέγξουν την ηλικία νέων θεατών κατά την προβολή της ταινίας Joker.
Η επίσημη επιβεβαίωση των περιστατικών αυτών από την ΕΛΑΣ, προκάλεσε την άμεση αντίδρασή μας. Αντίδραση η οποία θα γενικευτεί απέναντι σε αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα με την ενεργοποίηση κάθε κοινοβουλευτικού μέσου.
Οι κκ Μητσοτάκης και Χρυσοχοίδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι αυτές τις αδιανόητες εξελίξεις που γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ σκοτεινές εποχές τους.
3,1 χιλ.
425
179



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου