Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Συνεχίζει να προκαλεί ο τσαρλατάνος επόπτης και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος

 


Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίζεται ο επόπτης υγείας, που προέτρεπε την 51χρονη αρνήτρια να μην διασωληνωθεί, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον θάνατο.

Για την υπόθεση παρενέβη ο εισαγγελέας διατάσσοντας κατεπείγουσα έρευνα και ο επικίνδυνος επόπτης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, αμετανόητος και προκλητικός.

Ο επόπτης υγείας μίλησε με θράσος στο MEGA εμμένοντας στις θέσεις του, παρά το ότι τελικά η 51χρονη έφυγε από τη ζωή.

«Αποδεικνύεται από τα μηνύματα που έστελνε μέχρι την τελευταία στιγμή και έλεγε: σώστε με , βοηθήστε με. Ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της διασωλήνωσης δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει και να στέλνει μηνύματα και να φωνάζει και να ουρλιάζει», λέει ο προκλητικός και επικίνδυνος πρώην επόπτης υγείας.

Μάλιστα με θράσος, ζητεί την παρέμβαση του εισαγγελέα στο νοσοκομείο Παπανικολάου… «Θα πρέπει να στραφεί η έρευνα στο νοσοκομείο Παπανικολάου διότι διασωληνώθηκε χωρίς τη θέλησή της. Και εάν δεν στραφεί προς τα εκεί θα έχει διαπράξει ο ίδιος ο εισαγγελέας εγκλήματα», αναφέρει ο επόπτης υγείας στον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο συγκεκριμένος επίτροπος υγείας είχε κάνει στο παρελθόν μηνύσεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό. Αυτό όμως δεν συνεδρίασε, με αποτέλεσμα να παραμείνει στη θέση του, να συνεχίζει το καταστροφικό και προκλητικό του έργο ανεξέλεγκτος και παράλληλα να πληρώνεται. 

Ο επικίνδυνος επόπτης υγείας είναι ανεμβολίαστος, βγήκε σε τηλεργασία αλλά δεν τέθηκε σε αναστολή.

Η δράση του επικίνδυνου επόπτη, στη Θεσσαλονίκη αποδείχθηκε μοιραία για τη ζωή μίας γυναίκας. Μιας ασθενούς που τον άκουσε όταν της έλεγε να  υπογράψει για να αποφύγει τη διασωλήνωση. Ο κορονοϊός της στοίχισε τελικά τη ζωή.

Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως δεν προέτρεψε την άτυχη γυναίκα να μη διασωληνωθεί, ωστόσο ομολογεί μπροστά στην κάμερα ότι είναι από εκείνους που απέτρεψαν πολίτες να εμβολιαστούν, διαδίδοντας τα ψευδή επιχειρήματα των αρνητών.

«Από την αρχή αυτής της ιστορίας προτρέψαμε όσους περισσότερους μπορούσαμε να αποφύγουν τον εμβολιασμό. Στόχος είναι η τροποποίηση του ανθρώπινου DNA».

«Γιατροί,  Δικαστές και Εισαγγελείς, αστυνόμοι, Ορθόδοξοι επίσκοποι, αυτοί είναι που παρέδωσαν τα οφίκια του Υψίστου, στην υπηρεσία του διαβόλου» γράφει σε άλλη ανάρτηση του.

Πριν από ενάμιση μήνα ο πρώην επόπτης υγείας σε κανάλι που διατηρεί στο YouTube, ανήρτησε βίντεο με τίτλο «Μασκοφορία: Παγκόσμιο Τελετουργικό». Σε αυτό αναφέρει πως η χρήση μάσκας είναι βλαπτική και επαναλαμβάνει τα ανήκουστα επιχειρήματα των αρνητών περί βασανιστηρίων.

«Καθιστά την πράξη αυτή έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Σε άλλο ιστολόγιο που απηχεί τις ίδιες απόψεις, υπάρχει κείμενο του πρώην επόπτη υγείας με ημερομηνία 31/12/2020 στο οποίο καλεί τον στρατό να αναλάβει τον έλεγχο της χώρας συλλαμβάνοντας πολιτικούς, δικαστές αλλά και τον επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Αυτός ο εγκληματικά ανεύθυνος και επικίνδυνος άνθρωπος κυκλοφορεί ακόμα δυστυχώς ελεύθερος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου