Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Νέο καραγκιοζιλίκι με ηλίθιους αρνητές της απογραφής - Είναι οι ίδιοι της πανδημίας

 



Νέο καραγκιοζιλίκι από ηλίθιους αρνητές της πανδημίας!!

Αρνητές αρνούνται να συμμετάσχουν στην απογραφή πληθυσμού γιατί πιστεύουν πως εξυπηρετεί άλλο σκοπό από εκείνον που πραγματικά γίνεται και δεν είναι λίγοι αυτοί οι ηλίθιοι που δεν ξέρουν τι είναι η απογραφή και που αποσκοπεί.

Οι αρνητές της απογραφής έχουν εξαπολύσει μπαράζ σχολίων στα social media προτρέποντας τους πρόβατα ακολούθους τους να μην λάβουν μέρος στην απογραφή καθώς όπως υποστηρίζουν ηλίθια και ανεύθυνα, συνδέεται με τη διαδικασία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού. 



Οι καραγκιόζηδες αυτοί, όχι μόνο αρνούνται να δεχτούν στο σπίτι τους, τους απογραφείς για τη συνηθισμένη διαδικασία αλλά αρνούνται να συμπληρώσουν και τα δελτία απογραφής ηλεκτρονικά. Οι αρνητές της απογραφής έχουν συνδέσει τη διαδικασία με την καταγραφή των ανεμβολίαστων πολιτών καλώντας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι άλλους πολίτες να μην απογραφούν. 

Είναι οι ίδιοι εγκληματικά ανεύθυνοι και ηλίθιοι που οδηγούν ανθρώπους στον θάνατο με τις οδηγίες που δίνουν για την πανδημία, και με τις θεωρίες συνομωσίας που έχουν στο κεφάλι τους.

Η σύνδεση της απογραφής με τον εμβολιασμό είναι μια συσχέτιση που υπάρχει μονάχα στο ηλίθιο μυαλό των αρνητών της απογραφής και πουθενά αλλού. 

Είναι μάλιστα τέτοιο δυνατό το επιχείρημά τους που συνδέουν το σήμα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) με την εικόνα του κορωνοϊού.

Συνεχίζουν να επισκέπτονται σπίτια, διαμερίσματα, αλλά και κάθε είδους κατάλυμα οι συνολικά 60.000 απογραφείς και να παραδίδουν στους κατοίκους το έντυπο με τον μοναδικό κωδικό για κάθε νοικοκυριό, ώστε να πραγματοποιηθεί η απογραφή 2021 μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας. 

Αφού παραλάβουν το έντυπο που αναλογεί σε κάθε σπίτι, ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού θα εισέρχεται στην ειδική πλατφόρμα για την απογραφή μέσω του gov.gr του Θα εισέλθει με τους προσωπικούς του κωδικούς του taxis , στη συνέχεια θα συμπληρώσει τον μοναδικό κωδικό που αναγράφεται στο έντυπο και τέλος θα απαντήσει στις ερωτήσεις που αναφέρονται τόσο στην οικία όσο και στα μέλη της κάθε οικογένειας.

Εάν κάποιος δεν καταφέρει να αυτοαπογραφεί ή δεν μπορέσει να το ολοκληρώσει, μετά τις 27 Νοεμβρίου οι απογραφείς θα επισκέπτονται δια ζώσης τα σπίτια, ώστε να πραγματοποιηθεί η απογραφή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου