Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Συνελήφθη αστυνομικός – Κατηγορείται ότι ασέλγησε στο 4χρονο παιδί του!!!


 

Πρωτοφανές περιστατικό συγκλονίζει τα Τρίκαλα από το πρωί της Κυριακής όταν και έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης 29χρονου Αστυνομικού για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του!!!

Η καταγγελία έγινε από την πρώην σύζυγο του αστυνομικού, ενώ την υπόθεση χειρίστηκαν αποκλειστικά οι άνδρες των Εσωτερικών υποθέσεων.

Ήταν βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Τρικάλων ενημερώνουν την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθεσεων της ΕΛΑΣ για ένα περίεργο περιστατικό κακοποίησης ενός κοριτσιού μόλις 4 ετών και 4 μηνών από έναν 29χρονο ένστολο που υπηρετεί σε τμήμα της περιοχής των Τρικάλων.

Την καταγγελία έκανε η 23χρονη πρώην σύζυγός του η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι η φρικαλέα πράξη φέρεται να τελέστηκε σε άγνωστη ώρα το Σάββατο 6 Νοεμβρίου. Οι «αδιάφθοροι» κινήθηκαν άμεσα και κλιμάκιο του Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων για να εξετάσει τη γυναίκα.

Την ίδια ώρα ειδοποιήθηκε και η ιατροδικαστής της Περιφέρειες Εφετειου Θεσσαλίας, Ρουμπίνη Λεοντάρη για να μεταβεί στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου βρισκόταν το κοριτσάκι και να το εξετάσει, ενώ παραγγέλθηκε και στο τμήμα εγκληματολογικών ερευνών η αποστολή εγκληματολογικού συνεργείου προκειμένου να φωτογραφηθούν ευρήματα της υπόθεσης.

 Σε βάρος του αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στην Α.Δ. Τρικάλων και έχει απασχολήσει και παλιότερα τις Αρχές, σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛΑΣ:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου