Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Ο Τσίπρας καλεί στην κάλπη τους νέους όχι για το μέλλον τους αλλά με την απάτη εισαγωγής στις σχολές


 

Συνειδητά απατεώνας και ψεύτης, αδίστακτος ο Αλέξης Τσίπρας, προσπάθησε να εξαπατήσει με εμπόριο ελπίδας εισαγωγής στα πανεπιστήμια τους νέους και όσοι τσιμπήσουν, τσίμπησαν.

Χωρίς ούτε μία κουβέντα για το μέλλον τους, και τις προοπτικές που έχουν στην χώρα τους, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, προέβλεψε το αποτέλεσμα των εκλογών πως θα κριθεί τελικά από το ποσοστό της προσέλευσης στις κάλπες, ιδίως από μέρους της νέας γενιάς, τους οποίους προσπαθεί να εξαπατήσει.

 Ο απατεώνας και ψεύτης αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ , κάλεσε τους 450.000 νέους και νέες που ψηφίζουν για πρώτη φορά στις εκλογές της Κυριακής να πάνε στην κάλπη και με αυτόν τον τρόπο «να διαψεύσουν τις δημοσκοπήσεις», στηριζόμενος πάνω στην απάτη της κατάργησης της βάσης εισαγωγής και όχι για το ποιο θα είναι το μέλλον τους στην χώρα.

«Το αποτέλεσμα των εκλογών αυτήν την ώρα που μιλάμε είναι απολύτως ανοιχτό. Εξαρτάται από το πόσοι και ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν» ανέφερε ο απατεώνας Τσίπρας ποντάροντας στην εξαπάτηση των νέων ανθρώπων που θέλουν να έχουν μέλλον και συνέχισε, λέγοντας ότι «αν στην κάλπη πάνε οι 450.000 νέοι που ψηφίζουν για πρώτη φορά και αυτοί που θέλουν να ρίξουν ψήφο τιμωρίας για αυτά που έχει κάνει ο κ. Μητσοτάκης και δεν γυρίσουν την πλάτη στις εκλογές, τότε δεν θα του φτάσουν οι μέρες να πακετάρει».

Και τους καλεί ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, τους καλεί αυτός που έχει καταδικασμένους υπουργούς και μάλιστα ο ένας στο ψηφοδέλτιο, τους καλεί αυτός που ελέγχεται για μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ, που έκαψε η ανικανότητα του 104 ανθρώπους, και έπνιξε άλλους 29 στην Μάνδρα, που παρακολουθούσε παράνομα τα ίδια του στελέχη όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, αυτός που προσπάθησε με αθέμιτα μέσα να ελέγξει στους αρμούς της εξουσίας για να εδραιώσει καθεστώς στην χώρα.

Αυτός που η Ελλάδα πήγε να πέσει στον γκρεμό και την γλίτωσε στο τσακ, αυτός που με πρόγραμμα απάτη ακοστολόγητο προσπαθεί να εξαπατήσει όπως το 2015 τους πολίτες και πάλι!!!!






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου