Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Διονύσης Σαββόπουλος: Ελπίζω σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας

 


Την πίστη του ότι οι περισσότεροι έχουν πάρει την απόφαση τους για το τι θα ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής καθώς και για το ότι ο ίδιος ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε το πρωί της Τρίτης ο Διονύσης Σαββόπουλος.

«Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του ανεξαρτήτως του τι θα πω εγώ ή εσύ» είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Διονύσης Σαββόπουλος τονίζοντας ότι «ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ».

Ο ίδιος εξέφρασε, πάντως, τον σεβασμό του σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, σχολιάζοντας ότι τα κόμματα αυτά είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους.

Δεν έλειψε, ωστόσο, η κριτική του σε κόμματα, όπως είπε της «υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας» για τα οποία είπε ότι διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση.

Όπως τόνισε ο Διονύσης Σαββόπουλος η στάση αυτή μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα. «Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα» τόνισε χαρακτηριστικά ο μεγάλος τραγουδοποιός.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου