Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Προκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Τσαπανίδου : Ο Τσίπρας μόλις χάσει δεν θα πάει πουθενά


 

Την ήττα ο Τσίπρας την περιμένει και έχει αρχίσει να την αποδέχεται, αυτό που δεν θα δεχτεί με τίποτα και το κάνει σαφέστατο σε κάθε ευκαιρία είναι ότι θα φύγει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ποπή Τσαπανίδου που έχει ταιριάξει απίθανα στον ακροαριστερό θίασο του Αλέξης Τσίπρα, προκαλώντας την κοινωνία με το θράσος της, εμφανίστηκε σήμερα στον ΣΚΑΙ και στους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Ρωτήθηκε λοιπόν η Τσαπανίδου για αυτό που είπε ο Τσίπρας στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, ότι αν κάποιος πολιτικός χάσει με 6 μονάδες θα έχει κυρώσεις, και εάν θα παραιτηθεί, και προκαλώντας του Συριζαίους είπε με θράσος : "αυτό υποθέτετε εσείς, αυτό εκτιμάται".

Και κατόπιν εντολών και πλήρης ταύτισης με τον Αλέξη Τσίπρα η Τσαπανίδου ξεκαθάρισε κοιτώντας προς τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν πρόκειται να το κουνήσει από τη θέση του ο Τσίπρας, όσες μονάδες και να χάσει, γιατί πριν από δύο χρόνια εκλέχτηκε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ άσχετα εάν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος με ποσοστά Τσαουσέσκου, και γιατί έχει πέραση στον κόσμο, κάνοντας όσους την άκουσαν να γελάνε ειδικά με το τελευταίο, ότι έχει πέραση στον κόσμο ο Τσίπρας.

Με λίγα λόγια η Τσαπανίδου, έχρισε τον Αλέξη Τσίπρα ισόβιο καθεστωτικό αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας τους πάντες.

Η Τσαπανίδου προσπάθησε να συγκρίνει τον Τσίπρα με την Μέρκελ λέγοντας : «Ακούω πολύ συχνά τον Μητσοτάκη και τα στελέχη της κυβέρνησης να λένε, πολλά χρόνια είναι σ΄ αυτή τη θέση ο Τσίπρας και το λένε με μια διάθεση, επικριτική θα έλεγα. Φαντάζομαι για την κα. Μέρκελ που ήταν πολλά χρόνια στο κόμμα της, κάτι θα λέγανε και για εκείνη».

Στην παρατήρηση του Δ. Οικονόμου ότι η Μέρκελ κέρδιζε σε αντίθεση με τον Τσίπρα που χάνει συνέχεια από τον Κυρ. Μητσοτάκη, είπε για να γελάσει ο κόσμος ακόμα μία φορά μαζί της  ότι «ο Τσίπρας πήρε ένα κόμμα που ήταν στο 3% και το έκανε κόμμα εξουσίας».

Όπως καταλάβατε, αυτό που κυκλοφορεί ότι ο Τσίπρας να διασπάσει τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές θα είναι γεγονός.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου