Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Δολοφόνοι ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ στο Αγρίνιο σκότωσαν σκύλους και γάτες με φόλες

 


Τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ είναι συγκεκριμένα και σίγουρα τα ξέρει η κοινωνία του Αγρινίου. Ένα τέτοιο απόβρασμα της κοινωνίας είναι δύσκολο να κρυφτεί γιατί απλά φαίνεται από την μούρη και την συμπεριφορά του.

Αναστάτωση και προβληματισμός επικρατεί στη Γουριώτισσα του Δήμου Αγρινίου, μετά από τον εντοπισμό τεσσάρων τετράποδων, δύο σκύλων και δύο γατών που δηλητηριάστηκαν με φόλες και σίγουρα τα υπεύθυνα ΖΩΑ και σκληροί κακοποιοί είναι γνωστοί στην μικρή κοινωνία της Γουριώτισσας και επικίνδυνοι για ζώα και ανθρώπους.

Οι τραγικές εικόνες κατεγράφησαν από πολίτη που απέστειλε τις φωτογραφίες στο agriniopress.gr, καταγγέλλοντας το περιστατικό και τονίζοντας ότι έχει ήδη κινηθεί αρμοδίως δια των αστυνομικών αρχών.

Ο πολίτης υπογράμμισε μάλιστα στο ίδιο μέσο, ότι τα δύο σκυλάκια που θανατώθηκαν δεν ήταν αδέσποτα αλλά δεσποζόμενα, καθώς και ότι πανομοιότυπα περιστατικά έχουν συμβεί πολλάκις στο παρελθόν στο χωριό κάτι που δείχνει ότι ο δολοφόνος οι δολοφόνοι είναι γνωστοί στο χωρίο και πρέπει τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και στην φυλακή.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου