Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Αιμορραγεί ακόμα ο Βαρουφάκης τόσες ακροαριστερές κλωτσιές έφαγε συνεχίζει να παραπλανά τις αρχές

 


Ο Βαρουφάκης είναι το μόνο θύμα παγκοσμίως που παρά τα τραύματα του, καλύπτει τους δράστες και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει παρά τις συλλήψεις και την ταυτοποίηση των δραστών.

Καλό θα ήταν, αφού ασκηθεί ποινική δίωξη στον Βαρουφάκη, για το ότι προσπαθεί να καλύψει τους δράστες και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, να τον παρατήσουν στην μοίρα του και να μην ασχολείται με τον φαιδρό κανένας, όπως και με το κόμμα του

Τα στελέχη του ΜΕΡΑ25, επιμένουν ότι πρόκειται, παρά το ότι έχουν ταυτοποιηθεί οι αντιεξουσιαστές δράστες και έχουν γίνει συλλήψεις, για ένα επαγγελματικού τύπου χτύπημα. 

Εξοργίζοντας τους πολίτες αναφέρονται στο ότι «Πρόκειται ξεκάθαρα για προβοκάτσια, είναι μπράβοι», σημειώνει στέλεχος του κόμματος μιλώντας στο protothema.gr παρά την σύλληψη του 17χρονου, ο οποίος ανήκει στον αναρχικό χώρο, και εδώ έχουμε να κάνουμε ξακάθαρα για ηλιθιότητα και άρνηση της πραγματικότητας, ότι οι αντιεξουσιαστές δεν θέλουν ούτε να βλέπουν τον Βαρουφάκη.

Παρά τα στοιχεία που φωνάζουν αντιεξουσιαστές, οι συνεργάτες του Γιάνη Βαρουφάκη, συνεχίζουν να συγκαλύπτουν και λένε πως δεν γνωρίζουν αν οι δράστες έχουν κάποιο ιδεολογικό υπόβαθρο.

Καλό θα ήταν αυτό το τσίρκο του Βαρουφάκη που λέγεται ΜεΡΑ25 να μην ξαναδεί έδρανα βουλής!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου