Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Δεν άρεσαν στο Αγγελάκα οι αποζημιώσεις της κυβέρνησης, ήθελε αυτές που δεν έδωσε ο Τσίπρας για το Μάτι

 


Ορισμένοι άνθρωποι, είναι μεγάλο καραγκιοζιλίκι συνειδητά και δεν τους ενδιαφέρει πόσο θα ξεφτιλιστούν, αρκεί να ξεφτιλιστούν νομίζοντας ότι έτσι κάνουν οι αριστεροί.

Ο Αγγελάκας, προτιμά τις "αποζημιώσεις" που ΔΕΝ έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στους συγγενείς των 104 νεκρών και τραυματιών στο Μάτι, για να μην τα ξοδέψουν «τι να τα κάνεις τα 2000 ευρώ, και να στα δώσουμε θα τα σπαταλήσεις…», και του ξύνισαν τα ουσιαστικά και σοβαρά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τα Τέμπη.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκη, του τραγουδιστή, με αφορμή τα μέτρα στήριξης που έλαβε η Κυβέρνηση για τους συγγενείς των θυμάτων, τους τραυματίες και τους επιβαίνοντες εξόργισε συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη, και τους τραυματίες.

Με μια τους ανάρτηση στο Facebook ο Αγγελάκας χωρίς οικονομικά προβλήματα, άγχοι και πόνο, ειρωνεύεται και χλευάζει τις αποζημιώσεις εξοργίζοντας τους πολίτες. 

Η ανάρτηση του είναι ξεκάθαρα χλευασμός σε γονείς που αποδέχτηκαν τα μέτρα και είπαν μέσα στον πόνο τους ευχαριστώ στην Πολιτεία έστω και για αυτή την κίνηση.

Το κατάπτυστο καραγκιοζιλίκι του  Γιάννη Αγγελάκα:

«Συγγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο. Γιατί όχι; Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας. Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν. Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα – γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου