Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Ισλαμιστές που στην χώρα τους θα ήταν φυλακή έχουν γεμίσει Ευρώπη - ΗΠΑ -Αυστραλία - Καναδά


 

Στην Ευρώπη και ειδικά την Γαλλία έχουν εγκατασταθεί παράνομα εξτρεμιστικές ομάδες, όπως η μουσουλμανική αδελφότητα που είναι φίλοι με τους φρουρούς της Ισλαμιστικής επανάστασης.

Αυτές οι επικίνδυνες ομάδες ισλαμιστών κακοποιών, δεν μπορούν να λειτουργήσουν στο Μπαχρέιν και στο Ομάν, αυτές είναι μουσουλμανικές χώρες, οπότε στέλνονται δήθεν πρόσφυγες και λειτουργούν σε Λονδίνο, Γαλλία, Ουάσινγκτον και Αυστραλία, στον Καναδά στο Τορόντο.

Λειτουργούν σε αυτές τις χώρες, έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς, έχουν δωρεές. Ο Μακρόν ο πρόεδρος της Γαλλίας, είπε πρόσφατα πώς ο ισλαμικός κόσμος βρίσκεται σε κρίση, η αλήθεια είναι όμως ότι οι υπόλοιπες χώρες βρίσκονται σε κρίση, γιατί οι χώρες που αναφέρουμε δεν πήγαν στο Ισλάμ να ζητήσουν τα σκουπίδια που οι μουσουλμανικές χώρες ήθελαν να βάλουν στην φυλακή, η να τους απομονώσουν μακριά απο την κοινωνία, αντίθετα του μαζεύουν στην χώρες τους χωρίς να γνωρίζουν ποιος είναι ο καθένας. 

Η Ευρώπη και ο υπόλοιπος κόσμος, τους δέχτηκε και τους κράτησε για φθηνή εργασία, κράτησε αυτά τα σκουπίδια που δεν ήθελαν οι άλλοι, αυτούς τους  ακραίους ισλαμιστές, δεν θέλουν να εργαστούν, και θέλουν να ζουν σε βάρος της κάθε χώρας με δωρεάν επιδόματα, και εάν είναι δυνατόν να παντρευτούν Γαλλίδες, Βρετανίδες, Αμερικάνες κτλπ.

Η Πολωνία όσο ακραία και εάν είναι δεν παραπονιέται για ισλαμικό εξτρεμισμό, ούτε μία τρομοκρατική επίθεση στην Πολωνία, ούτε μία εξέγερση όπως στην Γαλλία, όταν αισθάνονται το πρόβλημα τους συνθλίβουν. Οι Γάλλοι και όλες οι άλλες χώρες όπως γινόταν και στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια λέγαμε ελάτε, και τελικά όταν εισάγεις αυτό το πρόβλημα και επιτρέπεις την είσοδο σε κάθε παραβατικό ισλαμιστή γιγαντώνεις το πρόβλημα.

Οι ισλαμοφασίστες, έχουν κάψει λεηλατήσει και καταστρέψει περιουσίες Γάλλων πολιτών, με την καθοδήγηση του Ισλάμ, αριστερών και ακροαριστερών της χώρας.

Με τη συμπαράσταση του κόμματος RFI απειλούν να κάνουν και πορεία προς το Παρίσι «για να ανατρέψουν την κυβέρνηση», όπως λένε.

Οι αριστεροί της χώρας και τα ΜΜΕ που ελέγχουν, κάνουν πάρτι βρίζοντας την αστυνομία που προστατεύει, και όχι τους ισλαμοφασίστες που καταστρέφουν την Γαλλία.

Τα σκουπίδια του Ισλάμ, έκαψαν και μια βιβλιοθήκη στη Μασσαλία, η Μαλασσλία είναι κέντρο της ισλαμικής διακίνησης ναρκωτικών στην Ευρώπη, προφανώς γιατί θεωρούν πόσο κακό πράγμα είναι να διαβάζει κανείς ελληνική φιλοσοφία και να μαθαίνει γράμματα.

Όλοι αυτοί που σπάνε και καίνε ξεχειλίζουν από μίσος κατά της Δύσης αλλά ζουν σε βάρος αυτών που μισούν. Εκατομμύρια μουσουλμάνοι, οι οποίοι καταπιέζονται, δολοφονούνται και τρομοκρατούνται από τις ισλαμικές ελίτ και τις μαφίες στις χώρες τους, είναι αντίθετοι με αυτά τα ακραία στοιχεία που έχουν γεμίσει τον κόσμο και είναι επικίνδυνοι για την ασφάλεια των πολιτών.

Το έγκλημα που συντελείται τώρα στην Γαλλία, πρέπει να θορυβήσει όλες τις χώρες και να λάβουν τα μέτρα τους, όσο σκληρά και εάν για να προλάβουμε τα χειρότερα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου