Σάββατο 13 Μαΐου 2023

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ξυλοκόπησαν θανάσιμα 52χρονο επειδή τάιζε αδέσποτα

 



Δύο αδέλφια αδίστακτα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, Με μπουνιές και κλοτσιές χτυπούσαν έναν 52χρονο επειδή τάιζε τα αδέσποτα. Οι δύο αδίστακτοι Αρμένιοι κακοποιοί  συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το voria.gr, οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 42 ετών που είναι αδέρφια με καταγωγή από την Αρμενία, έριξαν κάτω τον 52χρονο και τον χτυπούσαν με μπουνιές και με κλοτσιές και παρά το γεγονός πως τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, ο άνδρας κατέληξε. από τον ξύλο των δύο ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί, ενώ οι γείτονες ακούγοντας τη φασαρία βγήκαν στα μπαλκόνια και αντίκρισαν τους δύο κακοποιούς να χτυπούν τον 52χρονο. 

Μαρτυρία αναφέρει πως η διένεξη ξεκίνησε με αφορμή το τάισμα μιας αδέσποτης γάτας.

Το θύμα της δολοφονίας ήταν ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, μπροστά από το οποίο σημειώθηκε το περιστατικό επί της Αγαθουπόλεως με Μαδύτου, ενώ οι δολοφόνοι μένουν σε διπλανή πολυκατοικία. 

Οι δύο κακοποιοί το πρωί είχαν πάει αρχικά έξω από το γραφείο τελετών και χτυπούσαν τις τζαμαρίες, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στη γειτονιά επειδή ήταν τραμπούκοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα αγαπούσε τα αδέσποτα, τόσο γατιά όσο και σκυλιά της γειτονιάς, τα οποία προσπαθούσε να φροντίζει συστηματικά, κάτι που εξόργιζε τα αδίστακτα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ δολοφόνους.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου