Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Προκαλούν οι Αλβανοί παραμένει στη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης


 

Ελλάδα και ΗΠΑ έχουν προειδοποιήσει τους Αλβανούς.

Στη φυλακή παραμένει ο Φρέντι Μπελέρης, όπως αποφάσισε το ελεγχόμενο Δικαστήριο Αυλώνα, στο οποίο απολογήθηκε, μετά τη σύλληψη του με την κατηγορία απόπειρας εξαγοράς ψήφων ενόψει των δημοτικών εκλογών στην Αλβανία.

Tο δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η πλευρά του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Σκάι, θα μεταχθεί στις φυλακές των Τιράνων.

Ο δικηγόρος του Μπελέρη τόνισε πως «το δικαστήριο δέχτηκε την εισήγηση του εισαγγελέα. Πρόκειται για πολιτική απόφαση. Η απόφαση ήταν ειλημμένη από τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην είδηση για την παραμονή του Φρέντι Μπελέρη στη φυλακή, το himara.gr σχολίασε: «Η απόφαση αυτή κάθε άλλο παρά έκπληξη προκάλεσε στους Χειμαρρέους, καθώς εξ αρχής επικρατούσε η άποψη πως ο Αλβανός πρωθυπουργός θα τραβήξει στα άκρα την κόντρα του με τον Φρέντι Μπελέρη. Σκοπός της απόφασης είναι η διεξαγωγή της αυριανής διαδικασίας χωρίς την παρουσία του Φρέντι Μπελέρη, θέλοντας να ρίξουν το ηθικό του κόσμου».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου