Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ο Γκλέτσος για γέλια προσπαθεί να ξεσηκώσει τους 30-40 που πήγαν να ακούσουν τον Τσίπρα

 


Σε πλήρη αποτυχία οι περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα, με τους πολίτες να τον απαξιώνουν, και αυτόν να προσπαθεί να πολώσει όσους λίγους τον ακούν, με απάτη, ψέμα και χυδαιότητα που τον διακρίνει.

Περιοδεία στην πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας έκανε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και τον υποδέχθηκαν στην πλατεία Πάρκου ο βουλευτής Γιάννης Σαρακιώτης, πρώην βουλευτές και στελέχη του κόμματος, καθώς και 30-40 στημένοι πολίτες.

Οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία της Λαμίας για ακόμα μία φορά δεν ήταν πολλοί, και το κλίμα ήταν υποτονικό αφού βαριόντουσαν να τον ακούν αλλά επειδή ήταν στημένοι έπρεπε να ολοκληρωθεί η ομιλία.

Ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος καταλαβαίνοντας την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει ο απαξιωμένος Αλέξης Τσίπρας, προσπάθησε να τους εμψυχώσει και να τους ξεσηκώσει, φωνάζοντας κάτι που δεν θα ξανασυμβεί ποτέ στο μέλλον «Να τος, να τος ο πρωθυπουργός»

Η μόνη φωνή στους 40 που κατάφεραν να μαζευτούν ήταν του Γκλέτσου που προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο τρόπος του ήταν τόσο υπερβολικός, που οι φωνές του σκέπασαν την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δείχνει να έρχεται σε αμηχανία, και τον κόσμο που πέρναγε απο το σημείο να ξεσπάει σε γέλια για την κατάντια του Αλέξη Τσίπρα





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου