Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Γελάει το πανελλήνιο και οι ένστολοι με το καραγκιοζιλίκι ΣΥΡΙΖΑ - Μετά το κράξιμο ψήφισε υπέρ

 


Τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ με όλη την σημασία της λέξης, με αξεπέραστα νούμερα που δεν έχουν ήθος και σοβαρότητα με αποτέλεσμα η ξεφτίλα σε ότι κάνουν και ότι λένε να είναι καθημερινή.

Μετά το κράξιμο για το ατόπημα και την αθλιότητα που έκαναν κατά των ενστόλων για το επίδομα, και αφού μέτρησαν καθαρά συμφεροντολογικά για ψήφους την ενέργεια τους, έκαναν κωλοτούμπα όπως τους έχει προπονήσει ο αρχηγός τους Αλέξης Τσίπρας και σήμερα ψηφίζουν υπέρ.

Σε «λάθος της εισηγήτριας» Παναγιώτας Πούλου αποδίδουν στον ΣΎΡΙΖΑ και μετά το κράξιμο και την ξεφτίλα, την καταψήφιση της τροπολογίας για την παροχη εκτάκτου επιδόματος 600 ευρώ στους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ. , του Λιμενικού Σώματος, των Πυροσβεστών και Σοφρωνιστικών υπαλλήλων.

Το προεδρείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την ξεφτίλα αξιοποιώντας τη δυνατότητα που δίνει ο κανονισμός της Βουλής διόρθωσε σήμερα το πρωί την ψήφο προκειμένου να καταγραφεί ότι είναι υπέρ της συγκεκριμένης ρύθμισης.

Ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη διόρθωση της ψήφου σε «ΝΑΙ» υποστηρίζοντας ότι η κα. Πούλου εκ παραδρομής καταψήφισε μπερδεύοντας την τροπολογία δήθεν με άλλη.

Οπως προκύπτει απο τα πρακτικά της χθεσινό βραδινής συνεδρίασης η κυρία Πούλου αν και είχε εκφραστεί θετικά για την τροπολογία στο τελος της διαδικασίας ψήφισε κατά.

Η ίδια μάλιστα πιεζόμενη απο τον ΣΥΡΙΖΑ και σίγουρα τον Αλέξη Τσίπρα αναμένεται μάλιστα να κάνει και δημόσια διευκρίνιση και να πάρει όπως είναι φυσικό όλη την ευθύνη.

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία απάντησε στην αλλαγή ψήφου του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ χθες καταψήφισε την τροπολογία για την οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ στο σύνολο του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Φαίνεται ότι οι γνωστές εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ένστολο προσωπικό δεν του επιτρέπει να συμφωνήσει στην οικονομική ενίσχυσή του κι ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από τη λογική του «όχι σε όλα»!».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου