Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Πήγε να αλλάξει το κλίμα για ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης λες και το κάνει επίτηδες γελοιοποιείται

 


Μόνο επίτηδες θα μπορούσες να αναστρέψεις το κλίμα που γυρνάει υπέρ σου, και αυτό δείχνει η δόλο, η πολιτική ανεπάρκεια και ηλιθιότητα Ανδρουλάκη, κάτι για το οποίο μας είχε συνηθίσει με το σήριαλ των παρακολουθήσεων.

Η επιμονή του ακατάλληλου για ηγέτη Νίκου Ανδρουλάκη να χρεώνει την μέχρι πρότινος ευρωβουλευτή του κόμματός του και επί σειρά ετών προσωπική του φίλη Εύα Καϊλή στη ΝΔ, περιγράφοντάς την ως "Δούρρειο Ίππο”, αυτό που καταφέρνει είναι να γελοιποιεί τον ίδιο, το ΠΑΣΟΚ και να το εκμεταλλεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο φαιδρός τελειωμένος πολιτικά Αλέξης Τσίπρας.

Ακόμα χειρότερο στο ΠΑΣΟΚ είναι οι σύμβουλοι του Ανδρουλάκη που εάν δεν λειτουργούν πονηρά όπως ο Κατρίνης, σίγουρα δεν έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν ένα θέμα, ένα σκάνδαλο, και κάνουν ζημιά στο ΠΑΣΟΚ υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σίγουρο είναι ότι το "φλέρτ" μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αυτόν που δεν οφελεί είναι τον ΠΑΣΟΚ, γιατί είναι δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλώσει το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου για να επιβιώσει πολιτικά και το ίδιο και ο τελειωμένος πολιτικός απατεώνας αρχηγός του.

Ο Ανδρουλάκης για να επιβιώσει και ο ίδιος πολιτικά γιατί δεν κάνει ο τύπος ξεκάθαρα, θέλει να συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, με όποιο κόστος και γελάει ο κόσμος μαζί του που ονειρεύεται "ένα ποτάμι σύγχρονων προοδευτικών ιδεών, που θα ανατρέψει κατεστημένα. Που θα στείλει τη ΝΔ στην αντιπολίτευση και θα δημιουργήσει μία προοδευτική κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή. Με πρωταγωνιστή τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης. Μια κυβέρνηση που δεν θα θυμίζει τίποτα την περιπέτεια Τσίπρα-Καμένου. Μια κυβέρνηση που θα απαντήσει με σύγχρονο τρόπο στις μεγάλες ανάγκες του τόπου. Μια κυβέρνηση που θα θέλει πραγματικά να εμπεδώσει την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική αξιοπρέπεια".

Φυσικά και σε αυτόν τον αχταρμά του Ανδρουλάκη κανένας δεν κατάλαβε τι είπε, τρομοκρατώντας τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που λένε ανοικτά πλέον "ρε που μπλέξαμε με αυτόν που εκλέξαμε!!!"




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου