Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Στο Βέλγιο ο Τσίπρας θα ήταν φυλακή μετά τις καταγγελίες στελεχών του ότι τους παρακολουθούσε παράνομα


 

Και όμως χωρίς να ντρέπεται, χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής, ο αποδεδειγμένα υποκλοπέας στελεχών του και υπουργών του Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζει να κουνάει το δάχτυλο στην κυβέρνηση.

Εάν ήταν αρχηγός κόμματος στον Βέλγιο, η στην ευρωβουλή, θα είχε συλληφθεί με συνοπτικές διαδικασίες μετά τις επώνυμες καταγγελίες στελεχών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ ότι τους παρακολουθούσε, και σας αναφέρουμε παρακάτω μόνο τρεις καταγγελίες που θα ήταν αρκετές για να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην φυλακή.

Ποιος θα ξεχάσει την αποκάλυψη που έκανε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και υποστήριξε ότι όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής «σίγουρα» ήταν υπό παρακολούθηση και ότι ο κ. Τσίπρας είχε επιχειρήσει να την επηρεάσει επικαλούμενος παρακολουθήσεις της ΕΥΠ.

«Ο ίδιος ο Τσίπρας επιχείρησε να με επηρεάσει, επικαλούμενος παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, που μάλιστα θέλησε να μου δείξει», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η παρακολούθηση, όπως αναφέρεται στην συνέντευξη, «αφορούσε κρατούμενο, ο οποίος, υποτίθεται, σχεδίαζε να φάει έναν ΣΥΡΙΖΑίο. Τότε, είχα αρνηθεί να δω τις υποτιθέμενες απομαγνητοφωνήσεις».

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ακόμη ότι «οΣΥΡΙΖΑ εγκαθίδρυσε ένα παρακράτος μέσα στο κράτος» αναφορικά με τις υποκλοπές. Σε ότι αφορά στην υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι έπρεπε να δεχθεί να ενημερωθεί και να ενημερώσει ο ίδιος τον ελληνικό λαό.

Εξηγήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα για την παρακολούθησή του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιρτσιόλας.

Στη Δικαιοσύνη προτίθεται να προσφύγει ο Στέργιος Πιτσιόρλας για το θέμα της παρακολούθησής του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Πιτσιόρλας, μετά την κατάθεση του Γιάννη Ρουμπάτη, διοικητή της ΕΥΠ το διάστημα 2015-2019, «για πρώτη φορά έγινε παραδοχή ότι υπήρξε άμεση παρακολούθηση, ενώ λεγόταν ότι “το βρήκαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση”».

Ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε, ένα «γιατί» προς τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι θα περιμένει μια δημόσια απάντηση και επίσημες τοποθετήσεις κάτι που δεν έχει κάνει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπήρξε διαδικασία νόμιμης παρακολούθησης; Δεν το βλέπω σε καμία δήλωση… Άρα μιλάμε για παρακολούθηση που λογικά είναι παράνομη», παρατήρησε ο Στέργιος Πιτσιόρλας. 

Λαφαζάνης: «Με παρακολουθούσαν όταν ήμουν υπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ»

Σε συνέντευξη που έχει δώσει στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο κ. Λαφαζάνης είχε καταγγείλει επίσημα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι τον παρακολουθούσαν.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου